Jelenlegi hely

Cikkek

Tökéletes mosásra vágysz?

Tökéletes mosásra vágysz?

Itt a nyár és a melegben a szokottnál gyakrabban cseréljük akár napközben is viseletünket, a gyerekek pedig még több koszos ruhát termelnek, így a szennyes az átlagosnál is gyorsabban gyűlik a legtöbb háztartásban. Sokaknál a mosás csak annyit jelent, hogy betöltik a gépbe a mosószert és az öblítőt, bedobják a szennyest, és beállítják kedvenc programjukat, pedig, ha szeretnénk ruháinkat biztonságban tudni, akkor érdemes odafigyelni arra is, hogy ne kövessük el a legtipikusabb mosási hibákat. Ezzel pedig nemcsak a ruháinkat, de a mosógépünket is megóvhatjuk, amelyhez az alábbiakban adunk tippeket.

INDÍTSD A NAPOD KÖNNYEDÉN!

INDÍTSD A NAPOD KÖNNYEDÉN!

Vigyázz, kész, rajt! A reggeli készülődésnél minden perc számít. Érdemes ilyenkor néhány igazán szuper, sokoldalú termékkel körülvenned magad és meglátod, a kapkodás vagy késés biztosan elkerül! Mutatjuk az Amway megbízható termékeit a reggeli felfrissüléshez!

5+1 ok, amiért hasznos a koffein! Itt a tudomány álláspontja

5+1 ok, amiért hasznos a koffein! Itt a tudomány álláspontja

Fogyaszthatjuk energiaitalban, kávéban, teában vagy épp az egyre népszerűbb energy coffee formájában, sokunknak nem indulhat be a nap koffein nélkül. Évezredek óta ismeretes, hogy ébren tartó hatása van, de kevesen tudják, hogy nem csak ebben segíthetnek a koffeintartalmú italok. Lássuk, milyen ismert, és kevésbé köztudott pozitív hatásokat tulajdonít a koffeinnek a tudomány!

Jönnek a nyár legmenőbb frissítői

Jönnek a nyár legmenőbb frissítői

 

Az idei nyár se maradhat el XIXO újdonság nélkül, hiszen a Mojito és Mojito-Mango ízesítésű XIXO alkoholmentes szénsavas italok áprilistól már a boltok polcain várják a frissítőre vágyó vásárlóikat. A kirobbanó ízek kedvelői számára így két új meglepetésünk is érkezik.

Nagy bejelentést tett a prémium élelmiszerbeszállító: megnyitják raktáraikat a lakosság előtt

Nagy bejelentést tett a prémium élelmiszerbeszállító: megnyitják raktáraikat a lakosság előttA Matusz-Vad Zrt. az egyik legnagyobb nagykereskedelmi beszállító hazánkban. A cég úgy határozott, március 23-tól a teljes portfóliójukat megnyitják a lakossági vásárlók számára, webshopjukban hétfő hajnaltól már le lehet adni a megrendeléseket akár másnapi házhozszállítással.

4+1 megdöbbentő adat az újrahasznosításról

4+1 megdöbbentő adat az újrahasznosításról

Az Újrahasznosítási Világnap arra hívja fel a figyelmet: az újrahasznosítás rendkívül fontos szerepet játszik Földünk erőforrásainak megőrzésében. A Sansin 4+1 megdöbbentő adattal mutatja be, mennyire súlyos problémát jelent a hulladéktermelés. Tudta, hogy Önre is jut évente 45 kilogramm műanyag? Vagy hogy 25 ezer liter vizet spórolunk meg egyetlen tonna papír újrahasznosításával?

Keresett szakmák, melyekkel akár otthonról is dolgozhatsz

Keresett szakmák, melyekkel akár otthonról is dolgozhatsz

A koronavírus terjedésének megállítása miatt egyre megszokottabbá válik a home office. De már a járvány előtt is folyamatosan nőtt azoknak a száma, akik otthonról dolgoztak távmunkában. A home office-nak rengeteg előnye lehet, hiszen sokkal rugalmasabb időbeosztást tesz lehetővé, mint a hagyományos munkarend.

Oldalak