Jelenlegi hely

Cikkek

Nite Jogger 3M Project

Nite Jogger 3M Project

A fényvisszavető termékek világvezető gyártójával, a 3M™ Scotchlite™-tal karöltve indítják útjára a 3M projekt névre hallgató új kiadást.

Elrepült a nyár, de semmit nem tettél a karrieredért?

Elrepült a nyár, de semmit nem tettél a karrieredért?

Szinte egy szempillantás alatt elröppent az idei nyár, pályakezdőként vagy a diplomához közel viszont kevés fiatal használja tudatos karrierépítésre a nyakába szakadó szabadidőt, hiszen a fesztiválozás, vagy egy vízparti nyaralás sokszor csábítóbbnak tűnik. A bulik végeztével azonban érdemes megfontolni néhány tanácsot, amivel már szeptembertől tudatosan tehetnek azért a fiatalok, hogy később jobb állást kaparinthassanak meg és felkészüljenek a munkaerőpiac kihívásaira!

Neked milyen a menzesz-élményed?

Neked milyen a menzesz-élményed?

Amikor a menstruáció szóba kerül, úgy általában, legtöbben azonnal elzárkóznak. A téma érzékeny, mert sokaknak fáj, szúr, befülled, feszül, stb stb... Sokan legszívesebben egész nap csak otthon üldögélnének a takaró alatt egy melegvizes palack és néhány tábla csoki társaságában. Menstruáció alatt sokan kerülik a vizet, (nyáron is) kevésbé mozognak, semmiségeken hisztiznek, felpuffadnak, és számolgatják a pattanásaikat a tükörben... Ismerős? Nekünk igen!
Tudjuk jól, hogy noha a kellemetlen tüneteket teljesen megszüntetni ugyan nem lehet, enyhíteni azonban jó és mégjobb termékekkel már sokat lehet rajtuk.

Kiss Henriett Élet-Mentor

Kiss Henriett Élet-Mentor

Kiss Henriett Élet-Mentorként személyiség fejlesztéssel, valamint önismereti képzéssel foglalkozik. Konzultációkat, kezeléseket, felnőttképzéseket és egyéni tréningeket tart. Június 6-án személyesen is találkozhatunk vele a Gresham Palotában, ahol A változás kulcsa címen tart két órás interaktív előadást.

5 foglalkozás régen és most

5 foglalkozás régen és most

Ahogyan a világ változik, úgy születnek új foglalkozások és tűnnek el a régiek. Például ki emlékszik már arra, hogy egykor léteztek emberi ébresztőórák, lámpaoltók vagy telefonos kapcsolótábla kezelők? Azonban vannak olyan foglalkozások is, amelyek alapjaiban nem változtak meg, csak átalakultak a technológia fejlődésének köszönhetően az elmúlt évtizedekben. Ezekből szemezgetünk az alábbiakban.

Honnan tudjam, hogy veszélyben van-e a gyerekem a telefonja miatt?

Honnan tudjam, hogy veszélyben van-e a gyerekem a telefonja miatt?

A digitális világ dzsungelében az idejekorán magukra hagyott gyerekek online Mauglikká válnak. Az internet farkastörvényei szerint nevelkednek, ahol például annyit érsz ahány likeod van és látszólag bármit megtehetsz a másikkal következmények nélkül. Szülőként jellemzően nem sokáig tudunk lépéselőnyben maradni a technológiai ismeretek területén, ezért különösen fontos, hogy lépést tartsunk, és segítsünk a fiataloknak mihamarabb tudatos, felelős felhasználóvá válni.

Igazi vagy mű:

Igazi vagy mű:

Tegyük pontot ennek az örök kérdésnek a végére! Mik a pro és kontra érvek a valódi, valamint a műfenyők mellett, hogyan döntheted el, hogy melyik a környezettudatosabb választás?

KARÁCSONY TOP FORMÁBAN

KARÁCSONY TOP FORMÁBAN

Decemberben nagyon sok a tennivaló: ajándékok beszerzése, a karácsonyi menü összeállítása és persze szeretnénk az otthonunkat is hangulatos, ünnepi díszbe/köntösbe öltöztetni. A forgatagban sokszor elfelejtkezünk a legfontosabbról: saját magunkról. Íme néhány tipp az Amway-től, hogy csodás formában várjuk a karácsonyt.

Oldalak