Jelenlegi hely

Cikkek

Dobó Kata és Molnár-Szilágyi Szilvi:

Dobó Kata és Molnár-Szilágyi Szilvi:

Júliusban indult útjára az a kezdeményezés, amely az SOS Gyermekfalvakra és az ott nevelkedő gyerekekre hívja fel a figyelmet egy online videósorozattal, melyben Karafiáth Orsolya verseit olvassák fel ismert emberek. Nemrég jelent meg Dobó Kata és Molnár-Szilágyi Szilvi videója, akik mindketten ráismertek saját kislányaikra is a nevelt gyerekek igaz történeteit feldolgozó költeményekben.   

HŐSÉGBEN SPORTOLNI? – ERRE KELL FIGYELNI, HOGY NE SZÁRADJUNK KI!

HŐSÉGBEN SPORTOLNI? – ERRE KELL FIGYELNI, HOGY NE SZÁRADJUNK KI!

Sokan a nyári hőségben vagy bekapcsolt klíma mellett is rendszeresen sportolnak, ami rendkívül veszélyes is tud lenni, ha nem pótoljuk közben az elveszett folyadékot. Honti Pétert, az Absolute Live dietetikusát kérdeztük.

Tökéletes mosásra vágysz?

Tökéletes mosásra vágysz?

Itt a nyár és a melegben a szokottnál gyakrabban cseréljük akár napközben is viseletünket, a gyerekek pedig még több koszos ruhát termelnek, így a szennyes az átlagosnál is gyorsabban gyűlik a legtöbb háztartásban. Sokaknál a mosás csak annyit jelent, hogy betöltik a gépbe a mosószert és az öblítőt, bedobják a szennyest, és beállítják kedvenc programjukat, pedig, ha szeretnénk ruháinkat biztonságban tudni, akkor érdemes odafigyelni arra is, hogy ne kövessük el a legtipikusabb mosási hibákat. Ezzel pedig nemcsak a ruháinkat, de a mosógépünket is megóvhatjuk, amelyhez az alábbiakban adunk tippeket.

INDÍTSD A NAPOD KÖNNYEDÉN!

INDÍTSD A NAPOD KÖNNYEDÉN!

Vigyázz, kész, rajt! A reggeli készülődésnél minden perc számít. Érdemes ilyenkor néhány igazán szuper, sokoldalú termékkel körülvenned magad és meglátod, a kapkodás vagy késés biztosan elkerül! Mutatjuk az Amway megbízható termékeit a reggeli felfrissüléshez!

5+1 ok, amiért hasznos a koffein! Itt a tudomány álláspontja

5+1 ok, amiért hasznos a koffein! Itt a tudomány álláspontja

Fogyaszthatjuk energiaitalban, kávéban, teában vagy épp az egyre népszerűbb energy coffee formájában, sokunknak nem indulhat be a nap koffein nélkül. Évezredek óta ismeretes, hogy ébren tartó hatása van, de kevesen tudják, hogy nem csak ebben segíthetnek a koffeintartalmú italok. Lássuk, milyen ismert, és kevésbé köztudott pozitív hatásokat tulajdonít a koffeinnek a tudomány!

Jönnek a nyár legmenőbb frissítői

Jönnek a nyár legmenőbb frissítői

 

Az idei nyár se maradhat el XIXO újdonság nélkül, hiszen a Mojito és Mojito-Mango ízesítésű XIXO alkoholmentes szénsavas italok áprilistól már a boltok polcain várják a frissítőre vágyó vásárlóikat. A kirobbanó ízek kedvelői számára így két új meglepetésünk is érkezik.

Oldalak