Jelenlegi hely

Cikkek

Extra motiváció az XSTM -el!

Extra motiváció az XSTM -el!

A tavasz a megújulást hozza magával. Itt az idő, hogy Te is megújulj, felfrissülj és még elégedettebb legyél magaddal! Bármilyen mozgásformát is választasz, a lényeg, hogy fokozatosan vezesd be hétköznapjaidba, és tudatosan építsd fel edzéseidet. Szánj erre egy kis időt, hidd el megéri! Fontos, hogy tartsd fenn a lelkesedésedet, és érd el fitt céljaidat, melyhez az XS™ és XS™ Sports Nutrition termékek nyújtanak segítséget!

Víz világnapja:

Víz világnapja:

Az UNICEF Magyarország saját gyűjtést indított, amelyhez Jakabos Zsuzsanna is csatlakozott

Földünkön több mint 1,42 milliárd embert, köztük 450 millió gyermeket fenyeget a tiszta víz hiánya. Ez azt jelenti, hogy 5-ből 1 gyermek nem jut annyi vízhez, ami fedezi mindennapi szükségleteit – írta a víz világnapján nyilvánosságra hozott jelentésében az UNICEF. Az UNICEF Magyarország saját gyűjtést indított, amelyhez bárki csatlakozhat – így tett Jakabos Zsuzsanna Európa-bajnok úszó is.

MORGANA PAPNŐ TAROT KÁRTYA ELEMZÉS. MÁGIA ÉS A LÉLEK FEJLŐDÉSE

MORGANA PAPNŐ TAROT KÁRTYA ELEMZÉS. MÁGIA ÉS A LÉLEK FEJLŐDÉSE

A Tarot az ősi tudás rendszere, amelyet titkos tanokkal foglalkozó iskolák örökítettek át a jelen kornak. A lapokon található ábrák, szimbólumok útján megfejthető formában fejezik ki ezt az ősi tudást.

Zöld küldetésünk: Kis lépés az Ön cégének, de hatalmas ugrás az emberiségnek!

Zöld küldetésünk: Kis lépés az Ön cégének, de hatalmas ugrás az emberiségnek!

A természeti erőforrások mértéktelen felhasználása, és környezetünk kritikus mértékű szennyezése miatt minden egyes környezetbarát termék és minden egyes környezettudatos lépés fontos szerepet tölt be bolygónk életében. Cégünk éppen ezért mélyen elkötelezett a környezetvédelem, a fenntartható fejlődés, gyermekeink jövője, és a vállalati felelősségvállalás mellett.

UNICEF: Földi pokollá változott Etiópia Tigré tartománya

UNICEF: Földi pokollá változott Etiópia Tigré tartománya

November óta tombol a polgárháború Etiópia Tigré tartományában, a vérontás, az etnikai tisztogatások, fizikai és szexuális erőszak, valamint az ezek nyomában járó éhínség a gyerekeket és a nőket sújtja a legjobban. Az UNICEF világszerte kéri a támogatók segítségét, hogy képes legyen életeket menteni a földi pokollá változott térségben.

 

 

 

Az életpályát is meghatározhatja, mivel játszik a gyerek

Az életpályát is meghatározhatja, mivel játszik a gyerek


Hatalmas generációs szakadék van a szülők és a gyerekek között, ami napról napra mélyül, miközben a kicsik a digitális világ dzsungelében annak farkastörvényei szerint nevelkednek, erről beszélt Tóth Dániel, a Pszichológus Pasi az Üzlet & Utazás legújabb epizódjában. A szakember szerint a szülőknek ha nem is kellj lekövetniük heti szinten is a technológiai újdonságokat, muszály követniük csemetéik online életét másként a gyermekeik egy útvesztőben találják magukat, ahol nem számíthatnak senkire, és ők maguk is elvadulnak. Mint mondta, a közösségi média a belső értékeinket kiüresíti, és számos veszély is leselkedik ezeken a platformokon a fiatalabbakra.

Workplace - itt a helyed! Közösségi irodateret nyitott a Westend

Workplace - itt a helyed! Közösségi irodateret nyitott a Westend

 

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret Budapest kedvenc plázája, a Westend február 25-én. Az ötlet az éttermek zárvatartása miatt felszabadult terek biztonságos hasznosítását szem előtt tartva született. A Westend Workplace mindenkit vár, aki távmunkára kényszerült, de hiányolja a munkavégzés közösségi élményét, és néhány órára kiszabadulna a négy fal közül.

Oldalak