Jelenlegi hely

Cikkek

Ünnepi könyvajánló

Ünnepi könyvajánló

5 könyv, ami garantáltan elvarázsol. Az ünnepi időszak is remek lehetőséget nyújt, hogy kiélvezzük az olvasás adta örömöket. Szívmelengető történet, romantika vagy akár egy kalandos utazás. Bármelyiket is választod garantáltan remek kikapcsolódást fog nyújtani.

Új HELL ICE COOL, ha te is lavinaként érkeznél a télbe!

Új HELL ICE COOL, ha te is lavinaként érkeznél a télbe!

Október közepétől két fagyos téli ízzel bővül a HELL energiaital kínálata, megérkeztek a HELL ICE COOL limitált változatai.

Mosási kisokos az Amway-től

Mosási kisokos az Amway-től

Kedvenc ruháink nem csupán tárgyak, történetük van, amiért szívesen felvesszük őket újra és újra. De minél többször viseljük, annál gyakrabban kerülnek a mosógépbe, a nem megfelelő tisztítás pedig hamar károsíthatja az anyagot. Hogy ezt elkerüljük, az Amway összeállította mosási útmutatóját, amit követve megőrizhetjük imádott darabjaink eredeti állapotát!

 

Illóolajok, a természet erejével

Illóolajok, a természet erejével

Az illóolajokat egyre nagyobb érdeklődés veszi körül. Nem hiába: megfelelő illóolajokkal, számos élethelyzeti probléma könnyedén orvosolható.

Erre figyelj, ha vegán étrend mellett sportolsz!

Erre figyelj, ha vegán étrend mellett sportolsz!

 

Néhány évtizede még a vegetáriánus étrendet követők is kevesen voltak a világon, napjainkban azonban az állati eredetű élelmiszert teljesen nélkülöző vegán életmód is egyre népszerűbb, nemcsak külföldön, de hazánkban is. Vannak, akik a Földünk védelmében, a környezet és az állatok megóvása miatt döntenek a növényi élelmiszerek fogyasztása mellett, de akadnak olyanok is, akik állóképességüket, szellemi frissességüket és energikusságukat szeretnék erősíteni az életmódváltással. Fontos azonban, hogy a vegán életvitelhez nem elég, ha az addig megszokott étrendünkből egyszerűen kivesszük az állati eredetű alapanyagokat. Ez a táplálkozás annál sokkal komplexebb, és igen nagy odafigyelést igényel a mindennapokban, főleg akkor, ha sportolunk is mellette.

Oldalak