Jelenlegi hely

Tradicionális thai talpmasszázs

Tradicionális thai talpmasszázs

Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás- vagy fájdalomérzékennyé válik. Talpmasszázzsal a hozzá tartozó testrégió keringése javul.

Tradicionális thai talpmasszázsA tradicionális thai talpmasszázs több mint 3000 éves, ősi távolkeleti gyógymód. Elősegíti a testi-, lelki-, szellemi harmóniát, a teljes relaxációt. Egyensúlyt teremt a szervezetben, a megrekedt energiát újra működésbe hozza. Alkalmas fájdalmas görcsök és merevségek oldására. Fokozza a test működését; javítja a vérkeringést; segíti a salakanyagok és toxikus anyagok lebontását. Stimulálja a belső szervek aktivitását, tevékenységét. Megelőz és gyógyít számos betegséget, mint pl. fejfájás, feszültség, kimerültség, asztma, székrekedés, homloküreg gyulladás, migrén. Széles körben, bármely korosztály számára alkalmazható. A belső szervek érzőidegei kiterjeszkednek a test egészében, kapcsolatban vannak más szervekkel. Szinte mindegyik a talpból gyökerezik. A talpmasszázs egyensúlyba hozza a vér- és nyirokkeringés működését, javítja a kondíciót, állóképességet. Fejleszti, tökéletesíti a test immunitását, méregtelenít, fiatalít és elősegíti a hosszú életet. A thai masszőr a kezét, ujjait és speciális fapálcikát használ krémmel és olajjal.

Tradicionális thai talpmasszázsA talpmasszázs különösen hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál. A nyirok szállítja el a szövetekből az anyagcsere végtermékeit, amelyek részben túl nagyok, hogy a keringésbe visszatérjenek, részben a szövetekben sem tudnak tovább bomlani. Ha az ember egészséges, az életenergia akadálytalanul áramlik a meridiánokban. A mértéktelen élet, az emocionális stressz, a gyengeség vagy sérülés ezt a folyamatot megzavarja. A masszázs a megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba tudja hozni. Fokozza a szervezet védekező erejét. Szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg. Segítségével meg tanuljuk érezni, hol "blokkolt" az energiaáramlás.
Kúraszerűen javasoljuk.

 

További cikkek hasonló témában

SOS terápia mindenkinek

A gyógyulni vágyók egymás kezébe adják a kilincset a XVI....

A tavaszi fáradtság

A tél akár hideg, akár enyhe, a tavaszi fáradtság menetrendszerűen...

A gyömbér gyógyító ereje

A téli depresszió és a hideg miatti kedvetlenség ellenszere a...

Csak az vonzó, AKI EGÉSZSÉGES

Swiss Quality
Gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban...