Jelenlegi hely

Thai gyógynövényes gőzmasszázs

Thai gyógynövényes gőzmasszázs

A tradicionális thai masszázs több ezer éves távol-keleti gyógymód. Komplex, testi-, lelki-, szellemi harmóniát segítő módszer.

Thai gyógynövényes gőzmasszázsJelentős mértékben hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez, az immunrendszer erősítéséhez és az állóképesség növeléséhez. Segítség rohanó életünk sajnálatos velejárói: a felgyülemlett stressz, a helytelen testtartás kezelésében, a fáradtságérzet csökkentésében. Az energiacsatornákon elhelyezkedő akupresszúrás pontokra ható masszázs elősegíti a teljes relaxációt, egyensúlyt teremt a szervezetben.

 

 

Thai gyógynövényes gőzmasszázsAz egyszerre felpezsdítő és nyugtató masszázs az egész testet nyújtja, javítja a hajlékonyságot és elősegíti a lélek békéjét. Kiválóan alkalmas a fájdalmas görcsök és merevségek oldására. Enyhíti az ízületi és gerincbántalmakat, a derék-, nyak-, hátfájdalmakat. A jóga, a reflexológia és az akupresszúra kombinálása teszi egyedülálló és hatékony kezeléssé.
Thaiföldön a gyógynövények a mindennapi élet részei. Az alap thai masszázsban részesített testrészt felgőzölt herba zsákokkal masszírozzák, a gőz melegével és a gyógynövények olajával serkentve a vérkeringést. A thai gyógynövények fokozzák a kezelések hatékonyságát. Jó hatással van a merev ízületekre, a meghúzódott és fájdalmas izmokra, hát és váll fájdalmakra, migrénre, krónikus fájdalomra, a belső szervek működésére, különféle bőrproblémákra, a stressz és a feszültség oldására. A hagyományos thai herba zsákokon kívül egyedi kezelések esetén a vendég igényeinek megfelelően kiválasztott gyógynövényekből összeállított herba zsákokat is alkalmazhatunk.

Thai gyógynövényes gőzmasszázsA Thai gyógynövényes gőzmasszázs a már ismert thai masszázs szolgáltatásokon felüli különlegesség. Az energiahiányos területekre, a becsomósodott, fájdalmas izmokra és ízületekre fókuszál. Egyénre szabott, betegségmegelőző, ill. szükség esetén gyógyító kezelést is nyújt. Általános egészség megőrzés, Energiaszint növelés, Betegségekből való gyorsabb gyógyulás, Sportsérülések utáni rehabilitáció.

Karsai Mónika
Chi szakmai igazgató

További cikkek hasonló témában

Őseink bölcsessége napjaink Lavanidja.

Nyáron megszaporodnak a szabadidős balesetek. A legenyhébb...

Ne féljen a zsíroktól!

Itt a grill-szezon, amikor a mennyei húsok és fűszeres zöldségek...

Lélegezzen fel! - Száraz sóterápia

A felső, és alsó légúti gyulladásos megbetegedések a leggyakoribb...

Élj teljes életet ételallergiával

Az összetett ételallergiával élők számára elkerülhetetlen a...