Jelenlegi hely

NutriliteTM Balance WithinTM Immunitástámogató készítmény:

NutriliteTM Balance WithinTM Immunitástámogató készítmény:

Láthatatlan támogatás az immunrendszerednek!

Tudtad? Immunrendszerünk 70%-a a bélrendszerben található, így nem véletlen, hogy az alacsony rosttartalmú étrend és a stresszes életmód negatív hatással van az egészségünkre. A világ vezető vitamin és étrend-kiegészítő márkája[1], a Nutrilite™ ezért megalkotta a Nutrilite™ Balance Within™ Immunitástámogató készítményt, ami férfiaknak és nőknek egyaránt segít teljes és kiegyensúlyozott életet élni. A termék kétféle B-vitamint (B6 és B9) és 6 milliárd (109) tejsavképző baktériumot tartalmaz, melyek hozzájárulnak az immunrendszer[2] normál működéséhez.

Az egészséges mindennapokhoz, lelki és fizikai jó közérzetünk megőrzéséhez támogatásra van szükségünk. Mindennapi életünk során rengeteg támogatásban részesülünk a barátainktól, szeretteinkről. Bár ezt a támogatást nem mindig láthatjuk, biztos, hogy mindig érezzük. De mi a helyzet a szervezetünkkel? Ha az immunrendszerünk kulcsfontosságú a jó közérzetünk megteremtéséhez, miért ne biztosíthatnánk számára is azt a bizonyos „láthatatlan támogatást”?

Az egészség a legnagyobb kincsünk: az egészséges életmód és az immunrendszer folyamatos támogatása segít a hiányállapotok leküzdésében és hozzájárul ahhoz, hogy szervezetünk minden tápanyagot megkapjon. A Nutrilite™ Balance Within™ a tökéletes társ, hogy a jelenlegi, kiszámíthatatlan mindennapokban extra támogatást nyújtson immunrendszerünknek[3].

A változatos és kiegyensúlyozott étrend kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és a legtöbbet hozzuk ki magunkból. A Nutrilite™ Balance Within™ B6 és B9 (folsav) vitamintartalmával ebben segít:

  • Támogatja immunrendszerünket – a Nutrilite™ Balance Within™ B6 és B9 vitamint tartalmaz, mely támogatja az immunrendszer normál működését[4].
  • Segít, hogy jó hangulatunk legyen – a B6 és B9 vitaminokat hangulatvitaminoknak is hívják, mivel hozzájárulnak a normál pszichológiai folyamatokhoz. Emellett, a B6- vitamin az idegrendszer normál működését is segíti.
  • Hozzájárul az egészséges életmódhoz – napi rutinunk részeként a rendszeres testmozgás, a kiegyensúlyozott, változatos étrend és a jó alvás mellett immunrendszerünk[5] folyamatos támogatása is hozzájárul az egészséges életmód eléréséhez.
  • A B6 és B9-vitamin hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

Minden egyes adag Nutrilite™ Balance Within™ legalább 6 milliárd (109) tejsavképző baktériumot tartalmaz. A készítményben kétféle, tudományosan dokumentált baktériumtörzs, a Lactobacillus acidophilus NCFM és a Bifidobacterium lactis HN019 található. Mivel ezek a baktériumok nagyon jó savtűréssel rendelkeznek, a 6 milliárd baktérium döntő többsége életképesen érkezik a bélrendszerbe.

A Nutrilite™ Balance Within™ egy gyorsan oldódó, kellemes vaníliaízű por, melyet igazán könnyű beépíteni a mindennapi rutinba, hiszen praktikus, tasakos kiszerelésének köszönhetően bárhol, bármikor fogyasztható. Közvetlenül a nyelvre szórható, vagy hideg italokkal és ételekkel (pl. juice, müzli) is elkeverhető. Nem igényel hűtést, és vízre sincs szükség a bevételéhez.

„Nagy izgalommal mutatjuk be legújabb termékünket. A Nutrilite™ Balance Within™ egy napi egyszer fogyasztandó, 3 az 1-ben étrend-kiegészítő, mely 6 milliárd egységet (CFU-t[6])  tartalmaz kétféle, a legtöbbet dokumentált tejsavképző baktériumtörzsből, valamint B6 és B9-vitamint az immunfunkciók és a jó hangulat támogatására – mondta el Kristin Morris, a Nutrilite vezető kutatója. „A gyorsan oldódó, kellemes ízű por közvetlenül a nyelvre szórható. Egyadagos, tasakos kiszerelésben kapható, így könnyen megoszthatjuk szeretteinkkel, barátainkkal is. Fontos, hogy mindig odafigyeljünk azokra, akik támogatnak minket, legyenek akár láthatók, vagy láthatatlanok.”

[1] Forrás: Euromonitor International Limited: vitaminok és étrend-kiegészítők, globális kiskereskedelmi forgalom, %-os lebontás, 2020. évi adat

[2] A B6 vitamin és a folsav (B9) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

 

[3] A B6 vitamin és a folsav (B9) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

[4] A B6 vitamin és a folsav (B9) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

[5] A B6 vitamin és a folsav (B9) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

[6] Colony Forming Unit, a mikrobiológiában használt mértékegység, melyet az életképes baktériumok vagy gombasejtek számának megbecslésére használnak a mintában.

További cikkek hasonló témában

Kényszerek rabságában

A mai rohanó világunkban nemcsak ügyesen helytállunk az élet...

Tejallergia

A tehéntej nagyon gyakran okoz allergiát. Ugyanakkor...

Szűrővizsgálatok fontossága

Mindannyian tudjuk, hogy egy tíz perces nőgyógyászati...

Mi is az Alfa masszázs?

Számos módja van annak, ha ki akarunk kapcsolódni. Egy nagy séta a...