Jelenlegi hely

Jázmin Életmódközpont megalapítás és mindennapjai

Jázmin Életmódközpont megalapítás és mindennapjai

Az életemben már elég fiatalon, 25 éves korom körül szerepet kapott a böjtölés. Kerestem, kutattam, hogy mivel lehet fokozni az életerőt, mivel lehet növelni az aktivitást és mi az a tevékenység, mely a táplálkozás, sport, egészséges életmód mellett nagymértékben támogatja az emberi szervezet működését. Rátaláltam és rájöttem, hogy a böjt a külső, belső megtisztulás tudja növelni a szervezet hatékony működését. Sok helyen jártam, sok tapasztalatot gyűjtöttem, mire megszületett az elhatározás és megalapítottam a Jázmin életmódközpontot, vagyis a böjtházat.  2015-bent a TEGYE-n szakirányú természetgyógyász diplomát szereztem.  2016-ban megtaláltam a böjtöléshez a legideálisabb ingatlant Veresegyházon a zöldövezetben. Az életmódközpont 9 férőhelyes, 4000 nm-es parkosított kertben helyezkedik el. Itt mindenki megleli a nyugalmát, a sok zöld növény, a madárcsicsergés pihentetően hat a lélekre.  Az első böjtöt 2017 szeptemberében indítottam el. Azóta havonta 1-2 alkalommal szervezek csoportokat. Jellemzően a Buchinger-féle lé böjt a legkeresettebb, de előfordul a gabonakúra és a frissen préselt leveket tartalmazó vitaminkúra is. Vendégeim 3-5-7-9 éjszakás programok közül választhatnak. 

  

A Jázmin Életmódközpontban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást. A napi program része a jóga, a torna, a kirándulás, szaunázás, masszázs. Igénybe vehetők különféle alakformáló testkezelések, vacushape (vákumos futópad), PowerPlate (fitnessgépes személyi edzés), sminktanácsadás fotózással, biorezonanciás állapotfelmérés, life coaching, kozmetikai csomagok. A városban található gyógyfürdő és az uszoda is látogatható.

A mai világunkban sokaknak szüksége van arra, hogy időnként elvonuljanak, pihenjenek, feltöltődjenek. Ehhez nyugodt környezetre van szükség, ahol maguk mögött hagyva a hétköznapi életet, munkát, szokásokat, magukkal foglalkoznak, a test-lélek-szellem egyensúlyba hozásával tölthetik az időt. A böjt hatására növekszik az életenergia, megtisztul a test az évek során felhalmozódott salakanyagoktól, méreganyagoktól, melyek folyamatosan terhelik a szervezetet.

Hitvallásom: „Aki erős, egészséges és fiatal akar maradni, éljen mértékletesen, eddze a testét, lélegezzen tiszta levegőt, és kínját inkább böjtöléssel, mintsem gyógyszerekkel gyógyítsa.”                

                                                                                                                                         Hippokratész

www.lebojthaz.hu

 

További cikkek hasonló témában

Az immunrendszer erősítése

Szervezetünket folyamatosan érik támadások. Ahhoz, hogy testünk...

Fogtömés vagy betét (inlay)?

Ma már számos fogtömés közül választhat a fogorvoshoz forduló...

Így készülj a bikiniszezonra!

Beköszöntött a nyár, és sok nő rettegett időszaka: a bikiniszezon...