Jelenlegi hely

Infúziós terápiák –Töltsd fel magad vitaminnal 

Infúziós terápiák –Töltsd fel magad vitaminnal  Most ingyenes orvosi konzultációval 

 

Hatalmas népszerűségnek örvend a vitaminos infúziós terápia, aminek lényege, hogy  vénásan juttatják a hatóanyagot a szervezetbe, így garantálva a legjobb felszívódást. A kezelést orvosi konzultáció előzi meg, így a legmegfelelőbb készítmény kerül kiválasztásra.

Az elmúlt évtizedekben az étkezési szokások nagymértékben átalakultak. A gyorsétkezés, a készétel vásárlása nem feltétlenül a minőségi táplálkozás felé mutat. Aki figyelmet fordít az egészséges táplálkozásra sem biztos, hogy elegendő vitaminhoz juttatja szervezetét a fóliasátrakban termesztett zöldségekkel. nagyüzemi élelmiszerekkel. Az egészség megőrzéséhez szükség van a vitaminok pótlására, hiszen ahhoz, hogy a szerveink megfelelően működjenek,  vitaminra van szükségük. Szerencsére számtalan termék közül lehet választani, de nem biztos, hogy mindegyik felszívódik, rendeltetésszerűen beépül. Az infúziós vitamin bevitel azonnal feltölti, felfrissíti a szervezetet, nem kell aggódni, hogy nem szívódik fel, vagy lerakódik.

Az infúziós kúra egyénre szabott terápiát jelent, amit orvosi konzultáció előz meg. Ajánlott már fennálló betegségek kiegészítő kezelésére, nagyobb betegségek után vitalizációs célra, illetve a fáradt, stresszes szervezet élénkítésére. A terápiás csomagok célzottan is kiválaszthatóak, pl. beauty, sport, „menedzser”  és más egyéb csomagok közül lehet választani. A terápia egyik alapja a C-vitamin, ami nélkülözhetetlen az emberi testnek. Általa ellenállóbb lesz a szervezet a betegségekkel szemben. Szükség van C- vitaminra a sejtek megújulásánál is, tehát fiatalító hatása is van, illetve hiánya gyulladáshoz vezethet, pl: fogínybetegségek. A vitaminok és ásványi anyagok támogatják az immunrendszert, pótolják az ásványi anyagokat. A szervezet ellenállóbb lesz a stresszel szemben, kipihentebb lesz, megfiatalodik. Az egészségközpontban biorezonanciás vizsgálatra is van lehetőség, és kozmetikai szalon várja a szépülni vágyókat.

www.CentroSanum.hu

További cikkek hasonló témában

Kis láthatatlan ellenségeink

Hogyan kerülhetjük el a különböző baktérium-, illetve...

A zöld tea hatása

Bátran állíthatjuk: a víz után a tea a legnépszerűbb ital a...