Jelenlegi hely

Így lesz meg a tuti beach body a nyárra!

Így lesz meg a tuti beach body a nyárra!

Nem leszünk már sokáig a szoba rabjai és a közeledő nyár egyet jelent azzal, hogy egyre több bőrfelületet villantsunk. Jó lenne addig megszabadulni pár kilótól?

Vágj bele ma! Ebben ad tanácsokat Bús Tímea életvezetési tanácsadó, aki maga is megmászta a karcsú alakig vezető létrát. 

 

Csajok Magazin: Szerinted miért olyan nehéz elkezdeni a fogyókúrát? Nálad mi volt a vízválasztó?

Bús Tímea: Mert nem kedveljük a változásokat és a könnyebb út mindig vonzóbb.  A karcsúságért azonban igenis meg kell dolgozni. A kezdő lökést azonban megadhatja egy fogyókúrát elősegítő termék is. Nálam is így volt. Az én nagy gyengém a nassolás (volt), ezért észrevétlenül szaladtak fel rám a kilók. Kipróbáltam a MyCocktailt és a gyötrő nassolási inger csökkent, így már meg tudtam állni a napközbeni eszegetést. Változtattam az étrendemen és rendszeresen sportolok mellette. Fogyni kezdtem, ez önbizalmat adott és beindult az “angyali kör”.

 

CsM: Mit tud a MyCocktail, amit más nem?

BT: A MyCocktail hatóanyagai ilyen összetételben más termékben nem találhatók meg. Természetes összetevői a fogyást minden lehetséges módon támogatják. A két fő hatóanyaga a fehér eperfa levél-kivonat, ami a szénhidrát anyagcserét szabályozza, a zöld kávé pedig a normál vércukorszintet segít megtartani, így az éhségre is hatással van. A króm a cukor lebontásához járul hozzá, a cink a zsír- és szénhidrát anyagcserét tartja karban. Az L-karnitin a testzsírt segíti csökkenteni, a paprika kivonat felgyorsítja az anyagcserét, így kevesebb energiát tárol el a szervezet. A bónusz a kollagén, ami visszafogja a bőr megnyúlását.

 

CsM: Hogyan védekezzen a bőr megnyúlása ellen az, aki kicsit nagyobb súlytöbblettől szabadul meg?

BT: Az én receptem a lassú fogyás, a heti 4 alkalom intenzív sport és kollagénpótlás. Utóbbit már a fogyókúra előtt el kell kezdeni. A Collagen Cocktail Komplex nemcsak egy rendkívül magas kollagéntartalmú termék, tartalmaz még elasztint és a hialuronsavat is. Ez a mesterhármas a haj, a bőr és az ízületek rugalmasságát is biztosítja. 

Kiegészítésként pedig az anti-aging Arcápoló Komplexet ajánlom, amibe szintén belekerült a 3 “szuperanyag”. Ez azért fontos, mert fogyáskor az arcunk bőre is megereszkedhet.

www.collagencocktail.hu

 

 

További cikkek hasonló témában

A zöld tea hatása

Bátran állíthatjuk: a víz után a tea a legnépszerűbb ital a...

Az immunrendszerről

Egyes emberek a hideg időszak kezdetétől tavasz végéig meg vannak...

Őseink bölcsessége napjaink Lavanidja.

Nyáron megszaporodnak a szabadidős balesetek. A legenyhébb...

Fascia? Rendkívül titokzatos szövet a bőr alatt.

A testet hálóként körülfonó, az izmokat beborító fehér...