Jelenlegi hely

Hozd ki magadból a maximumot ...

Hozd ki magadból a maximumot ...

...a 21. század Fitness módszerével! Csúcstechnológia , ultrarövid edzés és elképesztő hatékonyság – Te próbáltad már az EMS tréninget?

Hozd ki magadból a maximumot ...Ha te is azok közé a mindig elfoglaltak és rohanó emberek közé tartozol, akiknek minden perc számít, ugyanakkor szeretnének egészségesek, fittek és karcsúak maradni, akkor itt az ideje, hogy felkeresd valamelyik LOOK YOUR BEST stúdiót.

Letisztult elegancia, egyedi design és barátságos atmoszféra fogad ha ellátogatsz bármelyik franchise stúdiónkba, ahol a szakképzett személyi edzők maximális odafigyelésben és motivációban részesítenek, hogy elérd tréningcélod, legyen az akár alakformálás, izomfeszesítés vagy a fizikai teljesítőképességed növelése.

Heti 2x15 perc időráfordítással kiválthatod a hagyományos, több órás edzést az edzőteremben – ha van egy félórás ebédszüneted vagy egy kevés időd két tárgyalás között, akkor egy gyors telefonos vagy internetes bejelentkezés után már élvezheted is az elektromos izom stimuláció áldásos hatását.

A módszer ( EMS) lényege, hogy az izom összehúzódást nem súlyok emelésével érjük el, hanem elektromosság használatával, mely közvetlenül az izmokat dolgoztatja meg.  A testizomzat 90 %-át bevonja a munkába, anélkül, hogy az ínakat és az ízületeket megterhelné, ezáltal nem csak hatékony, hanem rendkívül biztonságos is. Mivel az izomcsoportokat egyszerre dolgoztatja, és a felszíni izmok mellett a mélyizmokat is eléri, egy 15 perces edzés 2 órás megfeszített izommunkával járó testmozgásnak felel meg.

Az edzéshez speciális edzőruhát és törölközőt biztosítunk - úgyhogy a sporttáskád cipelésére gondolnod sem kell – és edzés előtt izotóniás sportitallal majd edzés után magas biológiai értékű fehérje shake-kel kínálunk a legmagasabb hatásfok elérésének érdekében.

Több szabadidő és több izomláz mindenképpen garantált ha minket választasz!

Érj el látható és érezhető sikereket igénybe véve franchise rendszerünk gyors és minőségi szolgáltatását!

Stúdiólista és bejelentkezés:


További cikkek hasonló témában

Téli C-vitamin szükséglet

Az őszi és a téli hónapokban különösen fontos a kellő mennyiségű...

Bonduelle bordó inspiráció:

Itt a tavasz és az év első hosszú hétvégéje, lehet a konyhában...

A hólyaggyulladásra is van megoldás

Megszabadulhatunk a baktériumoktól
A hólyaggyulladás a...

Lúgosító zöldségek

A nyári hónapokban célszerű kihasználnod, hogy jóval több friss...