Jelenlegi hely

Hekk City

Hekk City

Éttermünket 2013. május 10-én nyitottuk a főváros a XVI. kerületében. Kerthelyiségünket halastó és kis játszótér teszi hangulatosabbá. Kiváló helyszíne a családi és baráti összejöveteleknek, különböző rendezvényeknek. Az Ön kívánsága szerint a legkiválóbb minőségű alapanyagokból elkészített ételeket szolgáljuk fel.

Hal ételeinkkel az egészséges táplálkozást szeretnénk népszerűsíteni. A halak Omega-3 zsírsavval telítettek, így fontos szerepet játszanak a szív és érrendszeri betegségek, valamint a koraszülések megelőzésében. Minden ételünk frissen készül, ezért az átlagos várakozási idő 20-30 perc. A számozott kockák az asztal és rendelés azonosítását szolgálják. A konyhafőnök napi ajánlata az éttermi táblán található. Fél adag ételt 70%-os áron számolunk fel. Távozáskor a fizetés a pultnál történik. Bankkártyát, SZÉP kártyát elfogadunk.
Csapolt sör elvitelére is van lehetőség.
*Ingyenes házhozszállítás: Budapest XIV. kerület (Hungária körútig), XV. kerület (M3 bevezető szakaszáig), XVI. kerület, Csömör (és *Kistarcsa +500 Ft kiszállítási díjjal). Hidegtálra min. 48 órával az elkészítés előtt előrendelést felveszünk.

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Üdvözlettel:
Pászti Imre üzletvezető és tulajdonos

http://hekkcity.hu/

További cikkek hasonló témában

A misztikus gyógyító - Bodza

Európa-szerte varázserővel ruházták fel és titokzatos hagyományok...

Bonduelle bordó inspiráció:

Itt a tavasz és az év első hosszú hétvégéje, lehet a konyhában...

Kényszerek és fóbiák

Tériszony, tömegiszony, rettegés a pókoktól, kígyóktól… mindenki...

Új iránytű az egészséget fenntartó táplálkozáshoz

Születésünkkor mindannyian más-más esélyekkel indulunk az életnek...