Jelenlegi hely

Férfigondok? Van segítség!

Férfigondok? Van segítség!

Környezetünk káros külső hatási, a különféle célra alkalmazott kémiai anyagok, az oxidatív stressz a fiatalok szervezetében már a genitális funkciókban, a megtermékenyítő képességben is gyakran károkat okoznak.

Statisztikák szerint a merevedési zavar a férfiak minden korosztályát érinti, és a korral egyre fokozódik. A babát akaró fiatal párok 30%-a pedig nehezen vagy egyáltalán nem éri el a kívánt terhességet. A meddőségért (12 havi sikertelen fogamzási próbálkozás) azonos mértékben felelősek a nők és a férfiak (40%), illetve egyidejűleg mindketten (20%).

Férfigondok

A spermakép (spermiumok száma az ondófolyadékban, a spermiumok alakja és mozgékonysága) az utóbbi negyven évben sokat rosszabbodott a magyar férfiak jelentős hányadánál, de hasonló statisztikákról olvashatunk világszerte. A spermasejtek száma átlagosan a felére csökkent az elmúlt 30-40 év alatt és mozgékonyságuk is gyengült. A jó hír, hogy legtöbb esetben van segítség. A meddőnek vélt párok számára az a tanácsunk, hogy mielőtt a drasztikus és költséges lombik-bébi programban való részvétellel próbálkoznának, erősítsék szervezetüket, váltsanak át egészségesebb életmódra, egészítsék ki étrendjüket a reproduktív szervek egészségéhez szükséges vitaminokkal, ásványi anyagokkal! Speciális növényi hatóanyagok, ősi megfigyelések és új tudományos felfedezések kockázatmentesen hozhatnak sikert.

Készítmények csak férfiaknak!

A férfiszervezet számára vannak kiemelten fontos vitaminok, amelyek argininnel, illetve karnitinnel és növényi hatóanyagokkal (angyalgyökér, ginseng, Gingko biloba) kombinálva “csodákra képesek”, fokozzák az általános erőnlétet, ellenállóképességet. Amerikában két olyan szabadalmaztatott összetételű készítményt hoztak forgalomba, amelyek alkalmasak az általános erősítésen túl szignifikánsan befolyásolni a genitális szervek funkcióit is: fokozzák vérkeringésüket, energiaellátottságát.

A klinikai vizsgálatok szerint a potencianövelő vitaminkészítmény néhány heti terápia után eredményezi a normál merevedési funkció helyreállását.

A fogamzást segítő termék pedig fokozza a spermatermelődést (55%), javítja a spermiumok minőségét, energiáját (33%). Az utóbbi készítmény, együtt a nem funkcionálisan meddő nők számára kifejlesztett hasonló készítménnyel, a 12 hónapja hiába próbálkozó párok 30%-ánál kisbabát eredményezett, amely a kaliforniai Stanford Egyetemen végzett kutatások kimagasló tudományos sikerét jelentette. Az eredményt Magyarországon dr. Czeizel Endre genetikus professzor kutatásai is megerősítették, 100 férfibeteg 74%-ánál tapasztalták a Magyarországon FERULANT néven bevezetett, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény hatásosságát. Recept nélkül, egészségkártyára is kapható patikákban és a Pharmaforte webáruházában. A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! A női termékenységet, hormonegyensúlyt az OVANT  készítmény támogatja.

     

A Pharmaforte potenciafokozó, amerikai gyártású készítménye, a MAXIMUS-férfierő jelenleg a cég webáruházából www.pharmaforte.hu  vásárolható, illetve néhány fitotéka forgalmazza.

További cikkek hasonló témában

Meghosszabbíthatjuk életünket?

A hunza népcsoport, illetve az okinawai japánok akár 100 évig is...

Beszéljünk a laktóz intoleranciáról!

A tejmentes étrendet választóknak tökéletes alternatívát jelent a...

Mire jó a csalán?

Elég egyetlen érintés és garantáltan megbánjuk, hogy szorosabb...

Miért szükséges párásítani?

A fűtésszezon beköszöntével egyre gyakrabban érezzük, hogy bőrünk...