Jelenlegi hely

Ünnepi kollekció!

Ünnepi kollekció!

A Levis® bemutatja 2012-es ünnepi kollekcióját!

Közeledik a karácsony, itt az ideje, hogy szépen felöltözz, kimozdulj kicsit és megajándékozd a számodra kedves embereket. Lepd meg szeretteidet és saját magad egy különleges Levi’s® ruhadarabbal vagy kiegészítővel.
   

Akár csak a party szezonra készülsz, akár a tökéletes ajándékot keresed, a Levi’s® ünnepi kollekciója között biztosan megtalálod a tökéletes darabot.

     

Nőknek
A Levi’s® idei ünnepi kollekciója megtestesíti a luxust, a nőies szabásvonalak és az „elegáns rocker” stílus találkozását. Az karácsonyi időszak “must have” darabjai közé tartozik a bőrdzseki, a szexi fekete Curve ID farmer, valamint a sötét színű farmer ruhák, mint a Moody kék ruha és a nőies blézerek.


 

 
 

Ötletek: Játssz bátran, kombináld a fiúsabb, lazább stílusú darabokat kifejezetten nőies szabású ruhadarabokkal. Hordj együtt egy bő blézert, egy szűk fekete Curve ID farmerrel és egy fehér inggel. Ötvözd a klasszikus és az őszies színeket.

Férfiaknak
Az Levi’s® ünnepi kollekciója segít felmelegíteni a testet és a lelket. Jellemzőek a klasszikus, kifinomult, mégis friss, naprakész, modern részletek.

     

Ötletek: Öltözködj rétegesen! Párosíts egy kötött felsőt egy halszálkás inggel és egy Levi’s® 501-es taper farmerrel.

 
 
 

Családtagoknak és barátoknak
Mutasd meg legközelebbi és legkedvesebb hozzátartozóidnak, mennyire fontosak neked! Melegítsd fel őket kívül belül egy meleg és kényelmes téli ruhatabunkkal.

A JELEN MA VAN, A HOLNAP AJÁNDÉK.

GO FORTH!

További cikkek hasonló témában

Világmárkák egy karnyújtásnyira

Calvin Klein, Guess, DKNY, Ralph Lauren. Ezek azok a márkák,...

Sterling Ékszergaléria

2004-ban nyitott Budapesten a Ráday utcában azzal a céllal, hogy a...

BONJOUR PÁRIZS!


A mindig nyüzsgő New Yorkból megérkeztünk következő...

A legtrendibb Levi’s® fejfedőkkel védd magad a napszúrástól

A sapkák és kalapok azon kiegészítők közé tartoznak, melyek kortól...