Jelenlegi hely

Teremtsd meg a nyarat! Válaszd ki a fürdőruhát !

Teremtsd meg a nyarat! Válaszd ki a fürdőruhát !
Még ha az idő ilyen zsémbes is és makacsul szövetkezik ellenünk, akkor is készülünk  a nyárra! Nemsokára itt a meleg is és rájövünk: nincs fürdőruhánk! Közeleg a medencés- és tengerparti vakációk ideje, a hőség pedig fürdőruha nélkül talál minket. Arra gondoltunk, kiküszöböljük ezt a problémát és a segítségedre sietünk a 2017-os év legszebb és legérzékibb fürdőruha modelljeivel. A nyár igen forrónak igérkezik, úgyhogy mindenképpen szükségünk lesz egy sikkes fürdőruhára! Mi megpróbáljuk nektek elhozni a nyarat és szebbnél szebb, stílusos fürdőruhával készültünk, melyeket exluzív a StarShinerS-nél találsz meg. 
Íme az idei év legérzékibb darabjai:
Pöttyös fürdőruhák
Bármit is tennénk, a pöttyöktől nem szabadulhatunk meg! Akkor sem, ha ruhákról, nadrágokról vagy éppen…fürdőruhákról van szó, amelyek sikkes mintáikkal valósággal elbűvölnek minket. Be kell vallanunk, hogy a pöttyökből sosem elég és ez az a minta, amely sosem megy ki a divatból!
Idén nyáron, ha pöttyös fürdőruhát keresel, választhatsz apróbb vagy nagy pöttyökkel ellátott modellek közül. Mit szólsz egy barna alapon, nagy fehér pöttyökkel díszített modellhez? Esetleg jobban csábít egy olyan fürdőruha, amelynek kizárólag a felsőrészét díszítik finom, apró pöttyök? Nehéz dönteni, ugye? ♥
Teremtsd meg a nyarat! Válaszd ki a fürdőruhát !    Teremtsd meg a nyarat! Válaszd ki a fürdőruhát !
Mono fürdőruhák
Bár régimódinak tűnhet, azonban a mono, vagyis egyszínű fürdőruha az egyik legklasszikusabb egyben legérzékibb modell, ha fürdőruháról van szó. A két kupa találkozásánál elhelyezett csillogó díszítés extravagáns jelleget kölcsönöz a fürdőruhának és azonnal kiemeli az anonimitásból. Hogy még jobban kihasználhasd az idei nyár trendjeit, javasoljuk, hogy válassz élénk színeket, akár tengerkék, akár intenzív rózsaszínről van szó. 
Mit szólsz, készen állsz újraértelmezni a klasszikusokat?
Fürdőruha két kiegészítő színben
Ez a javaslat igen ellenállhatatlan, főként, ha megfigyeled a színeket, amelyek alkotják. A barna színt általában nehéz más színekkel párosítani, főként nyáron, azonban a divattervezők egy szokatlan fürdőruhát javasolnak: barna alsórész és nude árnyalatú felsőrész. Egy kiegyensúlyozott kombináció, amely kiválóan illik a barna bőrhöz. Azok számára, akik idén először mennek napra vagy strandra, a halvány rózsaszín és a szürke szín párosa tökéletes választás lehet. 
“Csíkozott” fürdőruhák”
Még egy minimalista modell, a minta tekintetében. A divattervezők, hogy kihangsúlyozhassák a női test vonalait, szeretnek játszani az árnyalatokkal és a kontrasztokkal. Egy hasonló modell kiválóan illik bármely életkorhoz és alkathoz, főként, ha mellben erősebb vagy. A csíkok a derékra és a mellekre terelik a figyelmet, ezért győződj meg róla, hogy hasizmodat megfelelően előkészítetted a nyárra! 
Teremtsd meg a nyarat! Válaszd ki a fürdőruhát !    Teremtsd meg a nyarat! Válaszd ki a fürdőruhát !
Virágmintás fürdőruhák
Az idei év egyik legerőteljesebb trendje a virágminta. A virágmintás ruhát a világ összes kifutóján felfedezhetjük, minta, amely újabban megjelent a kiegészítőkön, a táskákon és cipőkön is. Most pedig a fürdőruhák is virágmintákban pompáznak! Mi lehet egzotikusabb egy gazdag virágmintával ellátott, színekkel teli fürdőruha modellnél? ♥
Teremtsd meg a nyarat! Válaszd ki a fürdőruhát !    Teremtsd meg a nyarat! Válaszd ki a fürdőruhát !    Teremtsd meg a nyarat! Válaszd ki a fürdőruhát !    <$4333$>    Teremtsd meg a nyarat! Válaszd ki a fürdőruhát !
Ha azonban úgy érzed még nincs itt az idejük és nincs kedved egy hosszú wellness hétvégéhez, indulj el egy városlátogatásra és szemezgess új kollekciónk casual, elegáns és alkalmi darabjai közül pár divatos ruhát.

További cikkek hasonló témában

A LEVI’S® bemutatja 2012-es őszi COMMUTER kollekcióját

Ebben a szezonban a Levi’s® Commuter kollekcióját kibővítve, egy...

Levi’s 2013 tavasz-nyár

Londonban megrendezett sajtótájékoztatóján mutatta be a Levi’s® a...

BAHAMA fürdőruha TREND

„Újra itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár…”

Legyél Te a legtrendibb a ColorOn szemhéjmatricáival!

A Kogenda Beauty által forgalmazott, amerikai World Cosmetics...