Jelenlegi hely

Melegszik az idő, ragyog a nap az égen

Melegszik az idő, ragyog a nap az égen

Állíts össze egy menő nyári ruhatárat és irány a fesztivál!

Légy kreatív és bohém. 
Beköszöntöttek a fesztivál szezonok, kültéri rendezvények, koncertek és szórakozási lehetőségek sora vár ránk! A zenei fesztiválok a nyár legjobb programjait ajánlják, mindenki ott van aki szórakozásra vágyik. Rangos zenei programok, varázslatos hangulat, a legszuperebb nyári kikapcsolódás. Mint mindíg, ilyenkor is, minden nő felteszi a nagy kérdést, “Mit vegyek fel?”, hiszen a legnehezebb kényelmes és egyben csinos ruhadarabokat találnunk. 
A nyár legnagyobb bulijaiban azért egyáltalán nem mindegy, hogy miben jelensz meg. Bár a zenei fesztiválok a józan ész szerint strapabíró öltözetet kívánnak, mégis évről évre megjelennek olyan új trendek, amiknél nem a használhatóság, hanem a látvány és a stílus az elsődleges szempont. 
A fesztiválok kedvenc összeállításai, rendhagyóak és kreatívak. 
A kényelmes és laza farmerruhák nagyszerű választásnak bizonyulnak! Szintén hibátlan szettet teremtesz, ha egy csipke toppot egy rövid- vagy ¾-es nadrággal kombinálsz. Kombinálj két ruhadarabot és hódíts! Válassz egy merész horgolt toppot egy pár rövid- vagy ¾-es nadrággal. Az overálok megoldhatják minden gondod, hiszen rendkívül sokoldalúak és komfortosak. 
Rendkívül stílusos lesz a megjelenésed, ha bokacsizmával, nyári bakkancsal stilizálod, vagy akár sportcipővel, gladiátor tipusú szandállal. https://starshiners.hu/festival-look 
Tekintsd meg a StarShinerS Legújjabb Kollekcióját és vállogass kedvedre, minden pénteken 18.00 órától a több mint 100 új divatos és stílusos ruházati cikk és kiegészítők közül. https://starshiners.hu/uj-ruhak 
Melegszik az idő, ragyog a nap az égen   Melegszik az idő, ragyog a nap az égen

További cikkek hasonló témában

Magassarkú cipő veszélyei

Korunkban a nők többet vannak talpon, mint valaha. Naponta...

Rendeljen akciós fehérneműt online!

A tél végi kiárusításoknak előnyei!

TiCCi Rockabilly Clothing

A TiCCi Rockabilly Clothing 2004-ben került forgalomba. Eleinte...

Moletten is divatosan

Rafinált molett ruhák és Eclore alakformáló fehérneműk az X-Class...