Jelenlegi hely

MAGENTA 2013 tavasz/nyár kollekció

MAGENTA 2013 tavasz/nyár kollekció

Az idei kollekciót a finom, üde pasztellszínek jellemzik, a vanília, a mandula, a lazacszín és az égkék.

Többféle stílust ötvöz az összeállítás, így bármely korosztályban mindenki megtalálhatja a számára kedves darabokat. Megjelenik a fiatalos, vagány forma, a bájos, csipkés romantikus irány és a klasszikusabb, elegáns vonal.
   

Az exkluzív minőségű, puha és különösen bőrbarát anyagoknak, valamint a lazább, bővebb fazonoknak köszönhetően mindegyik ruhadarab kényelmes viseletet biztosít, a Magentánál már megszokott kifogástalan minőségben. Ehhez társulnak a különböző anyagok kombinációi mely anyagok összedolgozva együttesen egy tökéletes összképet adnak.

Dankó Ágnes a kollekció megálmodója elmondta, hogy inspirációként a természetből merítette az ihletet. "Egy tavaszi hajnal, a felkelő nap, a csicsergő madarak és a nyíló virágok illata járt a fejemben, amikor terveztem a kollekciót, így a darabok színeit és formáit teljes egészében átjárja a természet üdesége."

     

A Magenta 2013-as tavaszi kampányképei, egy dzsungel hangulatát idézik, ám a stáb nem utazott olyan messzire, a képek a budapesti füvészkert pálmaházában készültek. A csodálatos fotók hűen tükrözik a Magenta tavaszi, induló kollekciójának ízlés és formavilágát.

A fotózáson készült werkvideó:
http://www.youtube.com/watch?v=-sdL0-jN5tg&noredirect=1

Kreditek: Fotó: Baksa Norbert, Fotóasszisztens: Koncsek Ádám, Modell: Molnár Fanni, Haj: Gellérthegyi Dávid, Smink: Vörös Reni, Styling: Vimola Vid Károly és Császár Enikő, Fotóprodukció: Tartott Roland és Dankó Dániel

www.mgnt.hu
www.facebook.com/magenta.mgnt

További cikkek hasonló témában

Csizma, táska, kabát, itt a tél.

Az öltözék sokak számára kizárólag a ruhaneműt jelenti. Azonban...

Kivillanó lábak

Fiúk, lányok – itt az ideje, hogy újra megmutassátok lábaitokat!...

Brr egyedi üvegékszerek

A válogatott, minőségi üvegfajtákból, fusing (rogyasztásos)...

Divatos szemüvegkeretek

A szemüvegválasztás mindig is nagy procedúra volt, de a mostani...