Jelenlegi hely

J J Cole táskák minden generációnak…

J J Cole táskák minden generációnak…

A divat oldaláról igyekszik megközelíteni a kismamaságot az amerikai J J Cole. A Tomy csoporthoz tartozó márka a divatot és a stílust hangsúlyozza, és egyedi forma és színvilágot ötvöz termékeiben.

A rendkívül modern és praktikus J J Cole táskák megalkotása esetén a gyártó fő szempontként célul tűzte ki, hogy a hölgyek számára olyan táskavilágot alkosson, mely nem a kismamasághoz, hanem a nőiességhez kapcsolódik.
     

Szlogenjük, hogy „olyan táskákat alkotunk, melyek a nőt hangsúlyozzák, melyet bármikor bárki szívesen viselhet”. A babatermékek és kiegészítők területén az USA-ban előkelő helyet betöltő cég olyan táskák megalkotását tűzte célul, melyet a hölgyek nem csak a pelenkázós, kismama korszakban viselhetnek, hanem bátran utána is. Emellett a termékeket felvértezték mindazokkal a praktikus felszerelésekkel, melyek egy kismamának nagy segítséget nyújtanak.

   

A táskáik számos belső és külső tároló hellyel rendelkeznek, mely elrejt és biztonságosan tárol mindent, amire egy kismamának szüksége lehet. Minden táska hőtárolós védelemmel rendelkezik a cumisüvegek és ételes palackok számára, és minden táska tartalmaz pelenkázó alátétet és babakocsi felakasztó füleket, melyekre,- bármilyen babakocsi tolókarjára felhúzva,- könnyedén, egy mozdulattal felakaszthatja a táskát.

     

A termékek opciósan rendelkezhetnek még a táska színével és anyagával megegyező cumitartóval, pénztárcával is. A táskák között mind textil, mind bőrhatású szintetikus anyagú változatokat is találunk. A J J Cole a rendkívül divatos táskák mellett babakocsi prémium láb- és bundazsákokkal és egyéb kiegészítőkkel is képviselteti magát a hazai piacon.

     

További cikkek hasonló témában

Hajtrend 2009 ősz

A MATRIX 2009-es őszi trendje a barna szín legkülönbözőbb...

A Levis® bemutatja...

...új 2012-es őszi ruha kollekcióját. „A női ruhának nincs semmi...

Divattervező palánták bemutatója

Június 17-én a budapesti Gödör Klub divattervezőkkel, az aktuális...

A sokszínű Levi’s® 501

A Levi’s® 501 idén lesz 140 éves, ünnepeld velünk az ikonikus...