Jelenlegi hely

Itt van az ősz, itt van újra.

Itt van az ősz, itt van újra.

A Starshiners őszi kollekciója!

Itt van az ősz, itt van újra.A Pantone Color Institute már 2017. januárjában megrendezett New York-i divathetet követően elkészítette az idei év őszi divatszíneire vonatkozó előrejelzését is. 
 
Számos színt és színkombinációt ajánlhatunk ezekből, az egyébként csodás árnyalatokból.  Egy igazán harmónikus, melegséget és izgalmas színeket egyránt tartalmazó paletta. A dinamikus Grenadine vörös és a vöröses barna őszi juhar még a melegebb színskálába tartozik. A kiemelkedő árnyalatok közé sorolható a halvány rózsaszín Ballett Slipper mely lágyságot, az olyan vibráló, “fűszeres” árnyalatok pedig, mint a Golden Lime, vagy a Marina Kék frissességet, pozitív Itt van az ősz, itt van újra. energiát és optimizmust csempésznek őszi/téli összeállításaidba. 
Ezek a tónusok feltűnő párost alkothatnak amikor a klasszikusnak számító Navy Peony, Neutral Gray, Butterum vagy a Tawny Port színekkel társítjuk.
A természet és a föld színei, mint a bézs és a szürke, a stabilitást testesítik meg; a kék árnyalatai egyensúlyt teremtenek; a vörös tónusai magabiztosságot adnak; az élénk mustár és a lilás rózsaszín exotikus töltetet ad a szürkés, borús őszi napokon.
Remélhetőleg az idei őszi szezonban nem csak az unalomig hordott feketét, szürkét és egyenbarnát fogjuk viselni, hanem merítünk ebből a színes palettából.  Itt van az ősz, itt van újra.Választék, színpárosítási lehetőség van bőven, merjünk élni velük!
Fedezd fel a szezon legdivatosabb trendjeit a StarShinerS.hu-n. Újdonságok minden héten, melyek nem hiányozhatnak a ruhatáradból. Frissítsd fel összeállításaid  és válaszd ki a számodra legelőnyösebb darabokat, melyek kihangsúlyozzák egyedi stílusod! Teremts tökéletes szetteket és stilizáld őket trendi kiegészítőkkel, csupán pár kattintással. Légy mindig stílusos és érezd magad jól a bőrödben!  

További cikkek hasonló témában

Négy új termék a Memorextől

Az újdonságokkal otthon és útközben is hallgathatjuk kedvenc...

Őszi divat

Lassan megmutatja magát a tél. Sokak számára ez megkönnyebbülés,...

Itt van az ősz, itt van újra…

Eljött a nyár vége és lassan beköszönt az ősz. Sokak számára ez...

Farmer divat - 2011 tavasz-nyár

Idén tavasszal és nyáron bőséges a választék a farmerkedvelők...