Jelenlegi hely

Gyerek divatdiktátorok

Gyerek divatdiktátorok

Egyre több gyerek érzi magáénak a kifutót Magyarországon is, több ezren jelentkeznek, hogy modellek lehessenek.

 

Nem lehet túl korán kezdeni a divatot! Magyarországon egyre elterjettebb, hogy a szülők a gyermekeiket úgy öltöztetik mint a felnötteket. A kicsik is szeretnek csinosan öltözni, divatos ruhákban járni - és ez magával hozza a gyerekdivat piacának erősödését.

A Fashion Kids Hungary Modellügynökséget rendszeresen keresik meg divatmárkák azzal, hogy gyermekmodelleket szeretnének felkérni külöböző feladatokra, és szerencsére nem kell elutasítaniuk a felkéréseket, hiszen több ezren jelentkeznek hozzájuk.

"A magyar gyerekek nagyon szépek és ügyesek, ezért nem csak itthon, hanem a külpiacokon is erősek tudunk lenni. Modelliskolánkban 4 és 13 év közötti csemetéknek tanítjuk meg a szakmát, ezzel pedig nem csak kereseti lehetőséget biztosítunk nekik, hanem megtanulnak szépen öltözködni, színpadon mozogni, sminkelni, hajat készíteni" - mondta Bartalovics Ildikó, aki hozzátette: hamarosan elindítják az ország első gyermekmodell magazinját is.

A gyermekmodellek legutóbb egy izgalmas fotózáson vettek részt, ahol több hazai márka ruháiban pózoltak Paprika Christian fotós kamerája előtt. A képeken látható ruhákat a Love You Kids Fashion biztosította. A színpadi mozgás betanításában Hunyadi Donatella és Bíró Selly vettek részt.

További cikkek hasonló témában

I love Brands

MERT A LUXUS ELÉRHETŐ. . . NEKED IS! :)
"BE SEXY & BE...

A steampunk diktálja

Az IBM szerint a steampunk diktálja a jövő évi divatot.

Csillogó szépség, amit minden csaj imád!

Hogyan készíts gyönyörű csillámtetoválásokat gyorsan és egyszerűen...

Itt van az ősz, itt van újra.

A Starshiners őszi kollekciója!