Jelenlegi hely

Frissítsd fel a ruhatárad!

Frissítsd fel a ruhatárad!

Az új magyar márka a DORAS egy olyan őszi kollekciót álmodott meg, ami pont annyira ikonikus, hogy tökéletesen érezd benne magad. Pont annyira elegáns, hogy minden szem rád szegeződjön. És, hogy az egyediséget is garantálják a márka tervezői: az új szezonos ruhadarabok nem jönnek veled szembe az utcán, hiszen limitált darabszámban készülnek magyar varrodákban a legapróbb részletekre is figyelve. És hogy milyen is igazán a DORAS 2018-19-es szezon trendje?

A virágmintát örök klasszikusként vonultatja fel a márka, ami megjelenik majd ruhákon és szoknyákon is.  A második favorit az abszolút nyertes állatbőrminta, ami időről-időre újra felbukkan a kifutókon. A leopárdminták és kígyóminták, most újra meghódítják ruhatárunk és igazán egyedivé teszi megjelenésünk. A harmadik sláger a divatipar nagyja a kockás minta, amit a DORAS márka őszi repertoárjában is megtaláltok majd.

Sőt, hogy felcsigázzunk benneteket a webshopon és üzletekben a kiegészítő kedvelők is megtalálják a kedvenc cipőjüket, csizmájukat és táskájukat. A Cango&Rinaldi márkának köszönhetően a kiegészítők egyedi, meghatározó kollekciója egyszerre trendik, fiatalosak és egyben extra kényelmesek is, hiszen a készítők a belső talpkiképzésre is odafigyeltek a lábbelik elkészítésénél. A termékpalettán biztosan találsz olyan modellt, amelyikbe garantáltan beleszeretsz majd.  Látogass el weboldalunkra és találd meg stílusod!

www.doras.hu

További cikkek hasonló témában

Klasszikus Párizsi üzletek és piacok nyomában

Párizs vitathatatlanul az haute couture otthona. A világ 15 vezető...

Levis® X Liberty London kollekció

Gazdag örökség, átfogó modernitás.

Diktáld Te a divatot, váltsd valóra álmaid!

Gyakran látni, hogy a lányok újra és újra ceruzát ragadnak és...

A legtrendibb Levi’s® fejfedőkkel védd magad a napszúrástól

A sapkák és kalapok azon kiegészítők közé tartoznak, melyek kortól...