Jelenlegi hely

A fényűzés sokszínű világa

A fényűzés sokszínű világa

Divat, dizájn, gasztronómia és életstílus kategóriában a legkiválóbb minőségű árukat és szolgáltatásokat felvonultató seregszemle várja az érdeklődőket a Fine Living Expo elnevezésű rendezvényen december 4. és 6. között Budapesten, a VaM Design Centerben.

A kiállításon mintegy száz luxus- és prémium kategóriás nagy múltú cég mutatja be a termékeit, szolgáltatásait a kifinomult ízlésű életélvezőknek, mindenben ami befolyásolja az életminőséget: Food&Drink, Home&Design, Fashion&Style és Lifestyle kategóriákban. A kiállítást a Fine Living Forum, elit divatbemutatóval és VIP koktélpartival egybekötött luxusmarketing konferencia nyitja meg.

A kiállítás teljes időtartama alatt olyan színes programok szórakoztatják majd a látogatókat, mint divatbemutatók, mixerverseny, jótékonysági pókerverseny, látványkonyhai bemutatók, sztárfellépők, lélegzetelállító meglepetések a standok között elhelyezett megállókban és még sok más érdekesség... Ezek együttesen teszik a kiállítást maradandó élménnyé, hogy az érték fogalom minden jelentésében képviselve legyen.

„Mert a Minőség Életstílus...!”

További cikkek hasonló témában

Négy új termék a Memorextől

Az újdonságokkal otthon és útközben is hallgathatjuk kedvenc...

J J Cole táskák minden generációnak…

A divat oldaláról igyekszik megközelíteni a kismamaságot az...

BONJOUR PÁRIZS!


A mindig nyüzsgő New Yorkból megérkeztünk következő...

Michael Kors órák

Michael Kors, kortárs amerikai divattervező, pályafutását a New...