Jelenlegi hely

2010-es frizuradivat

2010-es frizuradivat

A tavasz javában érezteti hatását, ilyenkor nemcsak a természet készül a nagy átalakulásra, hanem a nők is igyekeznek frissebbé, trendibbé varázsolni magukat.

2010-es frizuradivatEz nemcsak a tavaszi ruhatár kialakítására vonatkozik, hanem a frizura átvarázsolására is. Míg az elmúlt időszakban a vasalt haj töretlenül hódított, addig 2010-ben visszatér a göndör, loknis haj reneszánsza, ami a 80-as években is hódított.

Mindez némi újítással és az aktuális trenddel megspékelve. Hódítanak a rakoncátlan, göndör fürtök és hullámok minden változatban. Az irányvonal az idei évben is a természetesség. Az abszolút nőies ruhák mellé, kizárólag természetességet sugárzó hajkorona dukál. A lényeg, a megfelelő ápolás, hogy a hajkorona egészséges legyen, ragyogjon és minél természetesebb hatást keltsen. Felejtsük el a hajvasalást, a temérdek mennyiségű hajlakk használatát és mindent, ami mű hatást kelt.

2010-es frizuradivatAz alkalmi frizurák között hódítanak az elegáns, kissé laza lenti és csavart kontyok. A lokni vagy az óriási hullámok, nemcsak szexisek, de a hajkorona dúsabb hatását is keltik. Az idei év azoknak kedvez, akik eleve hullámos vagy göndör hajjal születtek.

De azok se keseredjenek, akik egyenes hajszálakkal rendelkeznek, mivel egy profi hajfodrászok még a legellenállóbb hajszálat is göndörré varázsolják. A göndör haj minden időben abszolút nőiességet, pimaszságot, szexisséget, pajkosságot ugyanakkor hihetetlen kisugárzást kölcsönöz a nőknek.

 

További cikkek hasonló témában

Magassarkú cipő veszélyei

Korunkban a nők többet vannak talpon, mint valaha. Naponta...

Gyerek divatdiktátorok

Egyre több gyerek érzi magáénak a kifutót Magyarországon is, több...

Tóth Bori divatbemutató

A Millenáris Teátrum
nagytermében mutatta be legújabb...

Stílus és nőiesség

Egyedi és extrém laptoptáskák