Jelenlegi hely

2010-es előrejelzés a divat világában

2010-es előrejelzés a divat világában

Pillanatokon belül átlépünk egy újabb esztendőbe. A jövő év legjellemzőbb, uralkodó trendjeit – hála a nagy divatházaknak – már most megismerhetjük.

A következő év igazán eklektikus lesz, már ami a trendeket illeti. Rengeteg különféle stílus is helyet fog kapni, a nyolcvanas évek inspirálta divatelemek éppúgy, mint a folkos, etnikus vonal vagy a meglepő geometrikus formavezetés. Érdemes lesz egy-két tuti alapdarabot beszerezned, amit aztán egész évben remekül variálhatsz.

Nagyméretű kardigánok 
2010-es előrejelzés a divat világában
Épp egy ilyen klasszikus elem lesz a nagyméretű, zsebes, pamut vagy kötött kardigán. Választhatsz finom pasztellszínűt, de fekete szegecsekkel feldobott rockos verziót is, lényeg, hogy laza, bő fazonja legyen, amit egy szűk leggingsszel vagy egy bőrnadrággal kombinálva napközben, de az esti randin is simán viselhetsz. A műszőrme térhódítása már az év végén elkezdődött, és ez csak fokozódni fog. Egy rövid, finom árnyalatú műszőrme mellényt mindenképp érdemes lesz beszerezned, egy fodros pamutinggel, szűk farmerrel és csizmával kiváló téli szett lehet.

Különös formák 
2010-es előrejelzés a divat világában
A merészebb stílus követőinek remek alapdarab egy érdekes vállmegoldású, geometrikus fazonú zakó vagy kabát is, ehhez a karakteres fazonhoz minimalista kiegészítőket és egyszerűbb ruhadarabokat válassz. Egy szűk, fekete nadrág és pár nagyméretű karkötő bőven elég, ám a cipődnél visszatérhetnek a szögletes formák és érdekes elemek, mindemellett a sarokformák is egészen elképesztőek lesznek a következő évben.

Férfias trend 

A maszkulin stílus is tovább hódít: a magasított derekú nadrágok, bő, lezser ingek és lapostalpú, fiús fazonú lakkcipők is hódítani fognak. Aki szereti a kényelmes, ám mégis egyedi és trendi darabokat, annak bátran ajánljuk ezt a vonalat, egy szép sminkkel és magabiztos fellépéssel ráadásul igenis nőies trend.2010-es előrejelzés a divat világában

Feltűnő kiegészítők 

A kiegészítők terén a vadabb, feltűnőbb darabok kerülnek előtérbe. A szegecsek mennyisége és mérete most éri el a csúcspontot, de a lágyabb, virágos, illetve nagy, színes köves ékszerek is nagyon trendinek számítanak majd 2010-ben is.

További cikkek hasonló témában

TiCCi Rockabilly Clothing

A TiCCi Rockabilly Clothing 2004-ben került forgalomba. Eleinte...

Dizájner Hamupipőke cipők a film európai premierjén

11 divattervező varázslatos Hamupipőke cipőkollekciója.

Légy szexi parti királynő a Lolita Cocco-val

Nincs férfi, aki ellen tudna állni egy varázslatosan szexi nőnek....

Levi’s® divatkörkép

Készülj, hamarosan itt a fesztivál szezon!