Jelenlegi hely

Cikkek

Csúcskategóriát képviselnek a Thomas Sabo karkötői és charmjai

Csúcskategóriát képviselnek a Thomas Sabo karkötői és charmjai

Minőség, változatosság, folyamatos innováció – ez jellemzi az 1984-ben alapított Thomas Sabo brandet, amely ékszerek és órák készítésével foglalkozik. A német cég egy kis faluból jutott el a világhírig, többek között a közkedveltté váló karkötői és charmjai révén.

Tiltólistás ruhadarabok 30 felett? Szakértői tanácsok nőknek

Tiltólistás ruhadarabok 30 felett? Szakértői tanácsok nőknek

Az egyik legmegosztóbb téma a női divatban, hogy 30 éves kor felett mit viseljünk. Az interneten sok lista és tanács kering arról, hogy milyen darabokat kellene mellőzni a harmadik iksz után. Ilyen lenne például a feliratos póló, a miniszoknya, a szaggatott farmer, az overáll, a csillogó vagy túlságosan kivágott darabok.

Egyszer fent, egyszer lent!

Egyszer fent, egyszer lent!

Mára a szépségversenyek vonzó mítosza leomlott. Tudjuk, hogy a kifutón a mosoly mögött kemény munka, sok lemondás, sőt gyakran szenvedés is áll. Látjuk a sikereket, de még többet hallunk a kudarcokról, botrányokról. Sokan nem bírják és összeroppannak a pszichés teher alatt, míg mások a szépségbusiness áldozatává válnak.

A Brandroom hétről hétre megújuló kollekcióval várja a divat szerelmeseit

A Brandroom hétről hétre megújuló kollekcióval várja a divat szerelmeseitA Brandroom hétről hétre megújuló kollekcióval várja a divat szerelmeseitA Brandroom hétről hétre megújuló kollekcióval várja a divat szerelmeseitA Brandroom hétről hétre megújuló kollekcióval várja a divat szerelmeseitA Brandroom hétről hétre megújuló kollekcióval várja a divat szerelmeseit

Mindig alkalomhoz illő, könnyed finomságról és nőiességről árulkodó darabjaival a Brandroom hétről hétre megújuló kollekcióval várja a divat szerelmeseit.

BONJOUR PÁRIZS!

BONJOUR PÁRIZS!


A mindig nyüzsgő New Yorkból megérkeztünk következő állomásunkhoz, a fények városába: Bonjour Párizs! Az Artistry Studio™ Parisian Style Edition elhozza a francia nők szerethető és hamisítatlan eleganciáját. A limitált kiadású testápoló- és fürdő termékeket, mesés illatokat, különleges rúzsokat, lágy szemfestékeket a szerelem városa ihlette. Stílusos, mégis praktikus, letisztult, ugyanakkor egyedülálló újdonságok várnak rád az új kollekcióban. Az új Artistry Studio termékcsaláddal te is elérheted a „Je ne sais quoi”-t, azt a bizonyos varázst, amivel mindennap lehengerlő leszel!

Oldalak