Jelenlegi hely

Új, különleges vidámparkkal bővül a világ vidámparkjainak listája

Új, különleges vidámparkkal bővül a világ vidámparkjainak listája

Az öt új LEGO® Friends készlet segítségével bármelyik gyerekszobát különleges vidámparkká varázsolhatjuk

A világ legrégebbi vidámparkja, a Bakken, Dániában található; megnyitásakor az amerikai Kingda Ka volt a világ legmagasabb és leggyorsabb hullámvasútja a Six Flags Great Adventure vidámparkban; a tavalyi év egyik legjobb vidámparkja pedig a spanyol Port Aventura volt. Az idei évben a hullámvasút-rajongók figyelme várhatóan Heartlake City-re szegeződik, ugyanis az öt új LEGO® Friends készlet segítségével bármelyik gyerekszobát különleges vidámparkká varázsolhatjuk. A hat-tizenkét éves korosztály számára remek szórakozást jelent majd az építkezés és a játék, továbbá izgalmas új kalandokra indulhatnak a Heartlake Cityben élő öt jó baráttal.
Új, különleges vidámparkkal bővül a világ vidámparkjainak listája A LEGO® Friends készlet vidámparkos hullámvasútjával a gyerekek újra átélhetik a hullámvasúton való száguldás élményét. A játék különlegessége, hogy világítani kezd egy fénykocka, ha a hullámvasút első kocsijába egy LEGO® Friends figurát ültetünk. 
A hullámvasút után a kis barátokat a forgó óriáskerék várja. A tervezők olyan részletekre is gondoltak, mint a forgókapus bejárat, a belépőjegyek, bankjegyek és egy pattogatott kukoricát árusító kocsi, amely segíti a változatos szerepjátékot és hamisítatlan vidámparki hangulatot teremt a gyerekszobában.
A vidámparki hot dogos kocsi forgó kerekeivel és a levehető tetőn kialakított hangulatos ülőhellyel várja kis vásárlóit. Ezen felül a doboz egy hot dog jelmezbe öltöztetett LEGO® Friends figurát is tartalmaz. A játékos szórakozást görbe tükör, kolbászok és hot dogos kiflik teszik teljessé. Az izgalmas program végén persze nem maradhat el a közös fényképkészítés a barátokkal a fotófal előtt.
A következő izgalmas állomás a LEGO® Friends űrutazás. Minél gyorsabban forgatják a gyerekek a körhintát, annál magasabbra emelkedik a levegőben a csuklós karon rögzített három rakétát formázó ülőhely. A hat-tizenkét évesek megcsodálhatják az űrutazás közben készített fényképet a fotós standon, vagy felfrissülhetnek a jégkrémes pultnál. Új, különleges vidámparkkal bővül a világ vidámparkjainak listája
A vidámparki szórakozó résznél mindenképp érdemes elidőzni, ugyanis a készlet három különleges játékot tartalmaz. A karos labdavetővel a gyerekek némi gyakorlattal bejuttathatják a kosárlabdát a kosárba, a vízágyúval pontosan célozva eltalálhatják a céltáblákat, a „Csapd le a békát” játékban pedig az győz, akinek sikerül a kalapáccsal elsüllyesztenie a békát.
A vidámparkban eltöltött nagyszerű napot a LEGO® Friends vidámparki dodzsemmel lehet megkoronázni. A készlet része egy pálya két dodzsemmel, valamint egy meglökhető és körbeforgatható hinta lehajtható biztonsági korláttal.
Az új termékeknek köszönhetően Heartlake City újabb kikapcsolódási lehetőséggel gazdagodott. Valamennyi LEGO® Friends készlet könnyen átépíthető és jól kombinálható más készletekkel. A kreatív alkotómunkával járó élményt kiválóan ötvözik a szerepjátékra inspiráló rengeteg ötlettel.
A termékek már kaphatóak a LEGO® Store üzletekben, július 20-tól pedig országszerte elérhetőek lesznek.

További cikkek hasonló témában

Kívánós kismamák

A babavárás hónapjai alatt sok kismama kívánós. Uborka lekvárral...

Mikor beszélhetünk kóros gyermekkori elhízásról?

Jólétben, bőségben. Annak megállapítása, hogy valaki kövér, sovány...

Gyermekvállalás

Amikor két fiatal megtalálta egymást és elkezdik tervezni...

Mi van a szádban?

Az idősebb csecsemő, és a kisgyermek lenyelheti a cseresznye- vagy...