Jelenlegi hely

Tartalmas nyári szünet a Minipoliszban: A hely, ahol Te is felnőtt lehetsz

Tartalmas nyári szünet a Minipoliszban: A hely, ahol Te is felnőtt lehetsz

A MiniPolisz interaktív családi játszóház, egy gyerekváros Budapest szívében, egy olyan különleges hely, ahol 1000 m2-en közel 30 városrész, a való világ helyszínei elevenednek meg gyerekméretben. Bank, tűzoltóság, szálloda, rendőrség, farm, szépségszalon, kertészet, állatorvosi és fogorvosi rendelő, drogéria, abc, barkácsáruház és még sok helyszín nyújt pótolhatatlan élményt a szerepcserés játékokhoz. Néhány órára a gyerek felnőtt lehet, a szülő pedig újraélheti a közös játék örömét.

Megnyílt MiniPolisz első barkácsáruháza

Gyermeknapon nyitottuk meg legújabb városrészünket, a miniPraktiker barkácsáruházat, ahol a kis Ezermesterek otthon érzik magukat. Az új, izgalmas helyszín azok szívét dobogtatja meg, akik szeretik az ügyességi és logikai játékok kombinációját. Gyertek és próbáljátok ki az elsők között az új játékokat!

 

Nyári szünetben mindennap nyitva

Esős az idő? Budapestre látogattok? Teljes értékű családi napot terveztek? Jó hírünk van! A nyári szünet alatt a MiniPolisz mindennap nyitva, így július 1. és szeptember 1. között a hét minden napján 10-19 óra közt várunk egy közös élményjátékra, de akár privát (pl. születésnapi) rendezvényre is.

 

Szünidő az unokákkal

Hosszú a nyári szünet és kevés a tábor? Az unokákra a nagyszülők vigyáznak? A tartalmas és élvezetes időtöltésnek nincs akadálya: a MiniPolisz a nagyszülők számára a kísérőjegyet egész évben díjmentessé tette.

Várunk szeretettel!

minipolisz.hu

További cikkek hasonló témában

Jóga a tökéletes baba-mama kapcsolatért!

Egy édesanya minden percét kitölti gyermeke. Eteti, itatja,...

Mindössze napi két órát töltenek együtt a magyar családok

Manapság a krónikus időhiány sajnos nem ismeretlen fogalom. Nem...

Babát szeretnétek?

A meddőség okai lehetnek a környezeti ártalmak (a levegő és...

Szerelem: férj vagy gyerek?

A férjünknek örök szerelmet ígértünk. A gyerekünknek sosem ígértük...