Jelenlegi hely

Szülinapi gyerekzsúr

Szülinapi gyerekzsúr

Gyerekes családokban a születésnap apropóján megrendezésre kerülő gyerekzsúr az ünnepelt gyerek számára az év egyik legszebb és legizgalmasabb napja, a szülőknek pedig…

Szülinapi gyerekzsúrHát igen, a szülőknek bizony sokszor stressz, már-már szinte bevállalhatatlan feladat, de legalábbis komoly kihívás. Pedig van mód arra, hogy ez másképp legyen. Persze sokkal egyszerűbb a bulit megtartani máshol, pl. egy játszóházban. Amennyiben mégis úgy döntünk, hogy az otthonunkban lesz a buli, íme néhány gondolat a gyerekzsúrhoz.

Ahhoz, hogy jól sikerüljön a zsúr, pontosan meg kell tervezni, és gondosan előkészíteni. Először el kell dönteni, kik legyenek a meghívottak, időpontot választani, meghívót készíteni. Ez természetesen az ünnepelt bevonásával történjen.

                                                           

Ételek és italok szempontjából ki kell választanunk néhány ételt a gyerekek kedvencei közül, és szükségünk lesz még egy szülinapi tortára, és italokra is. Ne feledjük, hogy egészséges süteményekkel, házilag készített finomságokkal, gyümölcssalátával, viccesen tálalt zöldségekkel ugyanolyan sikeresek lehetünk.

Szülinapi gyerekzsúrAmikor elérkezett a nagy nap készüljünk fel a gyermekek fogadására. Készüljünk szépen megterített asztallal, az ételeket készítsük elő. Nem árt, ha gondoskodunk egy kis segítségről. A dekoráció épp olyan fontos része a partinak, mint az ételek, sütemények. A fotózásról se feledkezzünk meg!
Ha már jóllaktak a gyerekek, a korosztályuknak megfelelő játékokkal, ötletekkel foglaljuk le őket.

Fotók: www.sxc.hu

További cikkek hasonló témában

BabaTB a segítő ügyintéző

Interjú a BABATB ügyvezetőjével!

Túlsúlyos gyermekvállalás

Bár a szépségideálok korról-korra változnak, azt ma már tudjuk,...

A babaúszás hasznos élmény a babának és a szülőknek is!

A vizsgálatok ellenére sem lehetünk azonban teljesen biztosak...