Jelenlegi hely

Puha tappancsok

Puha tappancsok

puhatalpú babacipők újszülött kortól 2 éves korig

A www.puhatappancs.hu webáruház által forgalmazott puhatalpú babacipők újszülött kortól 2 éves korig készülnek. Ez az az időszak, amikor a legfontosabb a gyermek teljes mozgásszabadságának biztosítása, hiszen ez az életkor a csontozat, a gerinc- és izomfejlődés legfontosabb időszaka. Ebben nyújtanak maximális kényelmet és magabiztosságot, a mezítlábas járáshoz legközelebb álló puhatalpú babacipők.  
Webáruházunkban megtalálhatók a kizárólag beltéri viseletre ajánlott,- a kanadai székhelyű Shoeszoo cég által gyártott puhatalpú babacipők, illetve a benti és kinti viseletre egyaránt alkalmas Caroch, Freycoo és Little Blue lamb cégek kiscipői. Mindkét típus 100% marha vagy szarvasbőrből készül, biztosítva ezzel tartósságát és légáteresztő képességét. 
Keresse bizalommal vevőszolgálatunkat amennyiben bármilyen kérdése adódik a puhatalpú kiscipőkkel kapcsolatban. Facebook oldalunkon folyamatos nyereményjátékokat hirdetünk és időszakos kedvezményekkel is kedveskedünk. Készséggel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Tel.: 06 30 595 9092

Puha tappancsok Puha tappancsok Puha tappancsok Puha tappancsokPuha tappancsok Puha tappancsok

További cikkek hasonló témában

Kényeztető ápolás kismamáknak

várandósság előtt és után

Az anyatej lefejése

Miért kell az anyatejet lefejni?
A fejés fontos szerepet...

Amit köldökzsinórvér-őssejt gyűjtéséről és felhasználásáról tudni kell

A köldökzsinórvér a baba vére, ami nagy mennyiségben tartalmazhat...

Élménybeszámoló a  18. BabyMarkt Babaholmibörzéről

A Csajok Magazin és az Otthonok és Kertek Magazin október második...