Jelenlegi hely

Puha tappancsok

Puha tappancsok

puhatalpú babacipők újszülött kortól 2 éves korig

A www.puhatappancs.hu webáruház által forgalmazott puhatalpú babacipők újszülött kortól 2 éves korig készülnek. Ez az az időszak, amikor a legfontosabb a gyermek teljes mozgásszabadságának biztosítása, hiszen ez az életkor a csontozat, a gerinc- és izomfejlődés legfontosabb időszaka. Ebben nyújtanak maximális kényelmet és magabiztosságot, a mezítlábas járáshoz legközelebb álló puhatalpú babacipők.  
Webáruházunkban megtalálhatók a kizárólag beltéri viseletre ajánlott,- a kanadai székhelyű Shoeszoo cég által gyártott puhatalpú babacipők, illetve a benti és kinti viseletre egyaránt alkalmas Caroch, Freycoo és Little Blue lamb cégek kiscipői. Mindkét típus 100% marha vagy szarvasbőrből készül, biztosítva ezzel tartósságát és légáteresztő képességét. 
Keresse bizalommal vevőszolgálatunkat amennyiben bármilyen kérdése adódik a puhatalpú kiscipőkkel kapcsolatban. Facebook oldalunkon folyamatos nyereményjátékokat hirdetünk és időszakos kedvezményekkel is kedveskedünk. Készséggel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Tel.: 06 30 595 9092

Puha tappancsok Puha tappancsok Puha tappancsok Puha tappancsokPuha tappancsok Puha tappancsok

További cikkek hasonló témában

Öltöztess megfelelően!

Kisbabákkal kapcsolatosan az egyik legnehezebb kérdés az...

A LEGO® DUPLO®

"Ne zavard a játékidőt!" címmel 21 napos kampányt indít a LEGO®...

Mennyibe kerül, ha beteg a gyerek?

Egy egyhetes gyerekbetegség legalább 15-20000 forint mínuszt...

BabaTB a segítő ügyintéző

Interjú a BABATB ügyvezetőjével!