Jelenlegi hely

Puha tappancsok

Puha tappancsok

puhatalpú babacipők újszülött kortól 2 éves korig

A www.puhatappancs.hu webáruház által forgalmazott puhatalpú babacipők újszülött kortól 2 éves korig készülnek. Ez az az időszak, amikor a legfontosabb a gyermek teljes mozgásszabadságának biztosítása, hiszen ez az életkor a csontozat, a gerinc- és izomfejlődés legfontosabb időszaka. Ebben nyújtanak maximális kényelmet és magabiztosságot, a mezítlábas járáshoz legközelebb álló puhatalpú babacipők.  
Webáruházunkban megtalálhatók a kizárólag beltéri viseletre ajánlott,- a kanadai székhelyű Shoeszoo cég által gyártott puhatalpú babacipők, illetve a benti és kinti viseletre egyaránt alkalmas Caroch, Freycoo és Little Blue lamb cégek kiscipői. Mindkét típus 100% marha vagy szarvasbőrből készül, biztosítva ezzel tartósságát és légáteresztő képességét. 
Keresse bizalommal vevőszolgálatunkat amennyiben bármilyen kérdése adódik a puhatalpú kiscipőkkel kapcsolatban. Facebook oldalunkon folyamatos nyereményjátékokat hirdetünk és időszakos kedvezményekkel is kedveskedünk. Készséggel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Tel.: 06 30 595 9092

Puha tappancsok Puha tappancsok Puha tappancsok Puha tappancsokPuha tappancsok Puha tappancsok

További cikkek hasonló témában

Mi van a szádban?

Az idősebb csecsemő, és a kisgyermek lenyelheti a cseresznye- vagy...

Magzati ultrahang veszélyei

A magzati ultrahang manapság egy rutinszerű vizsgálat, amelynek...

Az allergia az anyaméhben kezdődik?

Amerikai kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy minél több...

Gyermekvállalás

Amikor két fiatal megtalálta egymást és elkezdik tervezni...