Jelenlegi hely

Huni.hu Játék és Ajándék Webáruház

Huni.hu Játék és Ajándék Webáruház

Fő profilunk a fém játékautók gyerekeknek, illetve a modellautók gyűjtők részére.

Huni.hu Játék és Ajándék Webáruház Cégünk a Kasuba-Ker Kft. 1991-ben alakult bolti kiskereskedelemmel foglalkozó családi vállalkozásként, de a vásárlói szokásokhoz igazodva 2012-ben létrehoztuk a Huni.hu Játék és Ajándék Webáruházunkat. 

A Huni.hu Játék és Ajándék Webáruházunkban mindenki megtalálja a kedvére valót, hiszen a retró Trabant   játékautótól kezdve és speciális járművön keresztül számtalan autómodellel Huni.hu Játék és Ajándék Webáruházrendelkezünk. A sportautók kedvelőit sem felejtettük el, többek között a legismertebb Porsche 911 GT3 RS  kápráztatja el a kisautók szerelmeseit. Mivel legtöbb  autónk fémből készült, ezért a tartósságuk garantált. A hosszantartó győzelem a Subaru WRC-hez   is tartozik, amely szintén megtalálható a kínálatunkban, ugyanúgy, mint más Subaru autómodell is. Ne felejtsük el a kisautók közül megemlíteni a tradicionális VW Bogarat    sem! Igazi különlegesség a honlapunkon a www.huni.hu-n  a Bugatti Atlantic  modellautó!  A fémautóink amik csak Rád várnak, általában nyitható ajtókkal rendelkeznek és hátrahúzósak, valamint szinte minden játékautónk modellszintű kidolgozással készült. Ha élőben szeretnéd látni ezeket a modellautókat, keresd fel az üzletünket az alábbi címen, ahol minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk: Euro Cent üzlet 1148 Bp., Nagy Lajos király útja 100. (bejárat az Egressy út felől). 

Ha inkább a honlapunkon a www.huni.hu-n barangolsz és bármilyen kérdésed van keress minket bizalommal az info@kasuba.net e-mail címen vagy a 06 20 269 3988 telefonszámon! 
Huni.hu Játék és Ajándék Webáruház A játékautók világa gyönyörködtető, de tudjuk, hogy másra is van igény, ezért a www.huni.hu-n találsz különböző játékokat is, mind fiúknak, mind lányoknak különböző kategóriákban az érdeklődésed szerint. Foglalkozunk a játékos fejlesztéstől a szórakoztató társasjátékokon   keresztül az ügyességi játékokig, minden korosztálynak. 
Ezenkívül, ha szeretnéd megajándékozni a szeretteidet, a honlapunkon megtalálhatsz sok ötletet, legyen az ágynemű, vagy pohárkészlet, vagy valami különlegesség  !
Mindezek mellett folyamatosan van nyereményjátékunk, amire bármely magánszemély benevezhet és nyerhet. Szóval érdemes mindenképp benézni hozzánk! Keress minket bizalommal!
Huni.hu Játék és Ajándék Webáruház csapata

További cikkek hasonló témában

Kismamaként is divatosan

Rindt Kata, Móricz Zsigmond dédunokájaként nem a művészi pályára...

Nem olcsó a farsangi mulatság, de szeretjük

A magyar szülők idén legfeljebb 6000 forintot szántak farsangi...

A vetélés rizikófaktorai

Minden kismama rémálma, hogy baj történhet magzatával. A terhesség...

Az őssejt, mint lehetőség

Az összes média ontja magából a legkülönfélébb információkat az...