Jelenlegi hely

A Táblácska története

A Táblácska története

Vámos Robit, a Táblácska alapítóját faggatuk a fontosabb kérdésekről, ami minden Táblácska-rajongót érdekelhet:

A Táblácska története Honnan indult?
Vámos Robi, a Táblácska alapítója, gépészmérnökként végzett. Mióta az eszét tudja, rajzolt, és rajzaival szeretett megörvendeztetni másokat. Először csak barátoknak, ismerősöknek rajzolt. A hamisítatlan Táblácska stílus szép lassan forrta ki magát a mára már semmivel össze nem keverhető felhőtlen dizájnná. Nagy adag bátorság, küldetéstudat és elszántság kellett ahhoz, hogy a biztos munkahelyét feladja, és elinduljon az úton az álmai felé.
A Táblácska története Milyen mérföldkövek voltak?
- 1978. megszületett Vámos Robi �
- 2006. megszületik az alapötlet, rajz a fán
- 2007. már megrendelésre készülnek és adnak örömet a rajzok
- 2012. az első kolléganő csatlakozása
- 2012. okt. 11. konzultáció Wolf Gáborral és megszületik a TÁBLÁCSKA név
- 2016. a jelenlegi Táblácska műhely megnyitója
Kik vettek részt az építésben?
Aki nélkül az egész nem jöhetett volna létre, Magyar Anita, Robi felesége.  Külső támogatása, majd 2016-os belépése a céghez, megadja mindazt a stabilitást és biztonságot Robi számára, ami garantálja, hogy az álmok valóra válhatnak. Wolf Gábor (Marketing Commando) tanácsai, meglátásai és útmutatása hatalmas induló energiát adott. Majd A Táblácska történeteTáblácska csapat, akik megvalósítják hogy a Táblácskák eljussanak mindenkihez! A rajongók és a megrendelők, nélkülük ma nem létezne a Táblácska.
Milyen akadályokat kellett leküzdeni?
Mint minden vállalkozás, így Robi sem kerülhette el az akadályokat. Rá kellett jönnie, hogy egyedül már képtelen kiszolgálni a Táblácskára vágyók egyre sokasodó kérdéseit. Így lett az első akadályból az első lépcsőfok egy nagyobb cég létrejöttéhez. Az egyszemélyes varázslatból többszemélyes cég lett, rajzoló és színező kollégák sajátították el a Táblácska stílust, és dolgoznak Robival a megrendelők önfeledt mosolyáért. 
Mivé vált mára?
Egy kedves ajándékból megszületett a Táblácskára ma is jellemző félreismerhetetlen, pozitív és vidám stílus. Egy vállalkozás, aminek nevének hallatán a minőség, a megbízhatóság, a mosoly, a megismételhetetlen jelzők ugranak be rögtön.
A Táblácska története
Mit hozhat még a jövő?
A határ a csillagos ég. A már meghódított magyar megrendelői szívek mellett, a külföldi piac kiépítése a következő lépcsőfok, remélve, hogy a Táblácska, ahogyan itthon is, úgy az országhatáron kívül is mosolyt és felhőtlen pillanatokat adhat az embereknek.

További cikkek hasonló témában

Kismamák étrendje

Amikor egy nő gyermeket vár, legyengül az immunrendszere, így...

Kényeztető tippek pocakosoknak

Nagyon fontos, hogy a terhesség alatt maradjon idő az ellazulásra...

Tengeri sellőkkel tanít a Nickelodeon sorozata

Csobbanj bele a Bubi Guppik mókás világába!

Képességfejlesztő játszóház

A főváros közelében, Dunakeszin található a Cifra-Palota Játszóház...