Jelenlegi hely

A nagy álmok a MiniPoliszban kezdődnek!

A nagy álmok a MiniPoliszban kezdődnek!

Vajon mi lehet gyermeked számára az ideális foglalkozás? Segíteni szeretnéd őt, hogy a mindennapi élet jelentette kihívásokat gyakorlottabban kezelje? Olyan családi élményprogramot keresel, ami egyszerre hasznos és szórakoztató?

A Budapest belvárosának szívében található interaktív, tematikus helyszínekre épülő, a gyerekméretre szabott mini város, közel egy évtizede segíti a 3-12 éves lurkóknak a világ működésének megértését. Miközben végigkalauzol a való élet színterein, előkészít a mindennapok irányítására, ezáltal játékosan, hatékony életvezetésre is nevel.

Az 1000 m2-es játszóházban közel 30 különböző helyszínen, száznál több hivatást próbálhatnak ki a gyerekek: bank, tűzoltóság, szálloda, rendőrség, farm, szépségszalon, kertészet, állatorvosi és fogorvosi rendelő, drogéria, abc, barkácsáruház és még sok helyszín elevenedik meg gyerekméretben.

A MiniPolisz nem egy hagyományos játszóház. Küldetése, az oktató, nevelő szándék mellett, a családi élmények színesítése, a lehetőség megteremtése a szülők-nagyszülők- gyerekek közös játékára. Ezért fontos, hogy tudd: gyermekedet csak felnőtt kísérővel fogadja a MiniPolisz. A helyszín akadálymentesített, ruhatár és büfé várja a családokat.

 

Őszi szünet az unokákkal

Mint minden iskolai szünet, az őszi szünet is kihívás elé állítja a szülőket. Ilyenkor gyakran az unokákra a nagyszülők vigyáznak, ráadásul az esős napok még a legkreatívabb programszervezőkön is kifognak. Ilyenkor is remek program a MiniPolisz, ahol az időtöltés tartalmas és élvezetes.

Tipp: Hozzátok el a nagyszülőket is játszani! A MiniPolisz a nagyszülők számára a kísérőjegyet egész évben díjmentessé tette.

 Gyerek Halloween Party a MiniPoliszban

Hivatalos iskolai őszi szünet alatt minden nap nyitva vagyunk: 2019.10. 29-11.03.  Október 31-én hosszabb nyitva tartás mellett 18 órától 22-ig Gyerek Halloween Partyt tartunk. A rendezvényre jegyek elővételben kaphatók.

  

Várunk szeretettel!

minipolisz.hu

További cikkek hasonló témában

Csecsemők altatása

Nincs olyan kisgyermekes anyuka, aki még ne találkozott volna...

Körülvesz a kényelem

Az otthonod része lehet, kényelmes, trendi, mindenki szereti,...

Konzerv helyett főzzünk mi magunk a babának!

Mi és kisbabánk is jobban jár, ha magunk készítjük el neki az...

Időzített bombaként ketyeg a klór

Németországban körültekintésre intik a kisbabák szüleit. Jereván,...