Jelenlegi hely

Cikkek

December 3-tól szélesre tárja kapuit a Budapest Park Jégvilág

December 3-tól szélesre tárja kapuit a Budapest Park Jégvilág

A Budapest Park és Ferencváros Önkormányzatának együttműködésében létrejött Budapest Park Jégvilág december 3-tól várja a látogatókat karácsonyi hangulattal, középpontban pedig egy hatalmas korcsolyapályával. 

Idén karácsonykor mindenki nyugodjon le a...

Idén karácsonykor mindenki nyugodjon le a...

 

Mit szólnál ahhoz, ha ez az ünnep nem a rohanásról és idegeskedésről szólna, hanem az önfeledt családi pillanatokról és hangulatos közös élményekről? Ha Te is átrohanod a decembert, de legbelül egy tartalmas, nyugis karácsonyra vágysz, akkor – egyrészt: nem vagy egyedül, másrészt – van segítség: az ittaszezon.com és a Kacatmentes Otthon segítségével nem csak a karácsonyi menütervezést, de az adventi készülődést is stresszmentesebbé teheted.

Az Amway™ tippjei a télen is ragyogó bőrért  

Az Amway™ tippjei a télen is ragyogó bőrért   

Télen érdemes jobban odafigyelni bőrünk ápolására. A hideg, szeles idő és a benti meleg, száraz levegő igénybe veszi a bőrt, ami így könnyen kiszáradhat. Emiatt ezekben a hónapokban kiegészítő táplálásra és fokozott hidratálásra van szüksége. Baktay Krisztina, az Amway bőrápolási szakértője most megmutatja, hogyan varázsolhatjuk gyönyörűvé bőrünket télen is!

Szabó Zsófi: Erősnek és legyőzhetetlennek érzem magam!

Szabó Zsófi: Erősnek és legyőzhetetlennek érzem magam!Szabó Zsófi: Erősnek és legyőzhetetlennek érzem magam!

A futásról szóló kapcsolatáról vallott a Runner’s World legújabb számában Szabó Zsófi. Az RTL Klub Reggeli műsorvezetője büszke a sportteljesítményére, erőssége pedig az edzője szerint abban rejlik, hogy képes koncentrálni, fejben is bírja a futást.

Azt gondolod, hogy mindent megteszel környezeted védelméért?

Azt gondolod, hogy mindent megteszel környezeted védelméért? És mégis palackos vizet iszol?

Azt, hogy kinek mit jelent környezete védelme, leginkább mindennapi tevékenysége árulja el. Sokan nem is gondolnak bele, hogy a csomagolt termékekkel, így a palackos ásványvíz megvásárlásával milyen szinten terhelik környezetüket. És akkor még nem is számolták ki, hogy a pénztárcájuk mennyivel rosszabbul jár!

Minden évszakban figyelj a folyadékbevitelre!

Minden évszakban figyelj a folyadékbevitelre!

Nyáron sokat hallunk a folyadékpótlás fontosságáról, hiszen a rekkenő hőségben gyorsabban felborulhat szervezetünk vízháztartása. A hideg idő beköszöntével azonban sokan megfeledkeznek a megfelelő mennyiségű folyadék, elsősorban víz beviteléről. Nem árt hangsúlyozni, hogy nemcsak a hőmérséklet-változás miatt csökkenthet a szomjúságérzetünk, de az életkor előrehaladtával is egyre kevésbé jelez a szervezetünk, ha folyadékpótlásra van szüksége. Az októberben lezajlott  Aqua Challenge kihívás is arra hívta fel a figyelmet, hogy a megfelelő táplálkozásnak a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel is elengedhetetlen része.

Oldalak