Jelenlegi hely

Cikkek

Kultúra, élményfürdő, természeti kincsek egy helyen –

Kultúra, élményfürdő, természeti kincsek egy helyen –

A dél-alföldi kisvárost leginkább a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőről ismerhetik, de a fürdőzés és a wellness mellett bivalyles, történelmi makettpark, vagy akár semlyékek és tanyák közötti őszi séták és bringázás is várja az ide látogatókat. Ráadásul az utószezonban egyes apartmanok kedvezményes fürdőjeggyel kedveskednek a szállóvendégeknek.

Sirocave Barlang Apartmanok

Sirocave Barlang Apartmanok

A SIROCAVE barlangban apartmanok tulajdonképpen semmihez sem hasonlítható szállás.

Őszi ellazulás Bükfürdőn

Őszi ellazulás Bükfürdőn

Minden utazó álma olyan hotelben pihenni, ahol minden megtalálható egy helyen: kaland, szórakozás, kikapcsolódás – és persze a kulináris élvezetek.

Hamarosan újranyithat Amerika, várnak a nemzeti parkok!

Hamarosan újranyithat Amerika, várnak a nemzeti parkok!A koronaví
rust követő pánikreakció után a világ lassacskán felocsúdik. Nincs ez másképp Amerikában sem, az óriás távolságok földjén, ami az idén ősszel ígérkezhet ideális úticélnak. Jelen helyzetben az USA legbiztonságosabb látnivalói a nemzeti parkok, ahol szabadlevegőn, messze a többi embertől csodálhatunk lélegzetelállító tájakat. Sőt, akár még a hotelekkel járó kockázatot is kizárhatjuk.

Baden bei Wien: tökéletes császári kikapcsolódás

Baden bei Wien: tökéletes császári kikapcsolódásBaden bei Wien: tökéletes császári kikapcsolódásBaden bei Wien: tökéletes császári kikapcsolódás


Gyönyörű óvárosával, Ausztria legnagyobb rózsakertjével, híres termálfürdőivel, Beethoven dallamaival, és Mátyás király kastélyával kihagyhatatlan őszi és téli látnivaló Bécs előkelő elővárosa, Baden bei Wien. Összegyűjtöttük, hogy mi mindent érdemes felfedezni a Magyarországhoz meglepően közeli Badenben.

250 millió dolláros magánsziget nyitott Amerikában

250 millió dolláros magánsziget nyitott Amerikában

Egy amerikai hajótársaság úgy döntött, hogy egy különleges luxusparadicsomot hoz létre a Bahamákon. A Coco Cay névre keresztelt földdarabka a világ egyik legextrémebb kalandparkjának ad otthont, többek között Észak-Amerika legnagyobb vízicsúszdájával. Egy ilyen nyaralás pedig a hajós körutaknak köszönhetően már a magyar turisták számára sem elérhetetlen álom.

Oldalak