Jelenlegi hely

Cikkek

Az Artdeco új tavaszi kollekciója

Az Artdeco új tavaszi kollekciója

Az ARTDECO tavaszi/nyári kollekciója a Love the iconic Red egy minimalista, mégis a részletekre különös figyelmet fordító kollekció, mely a német divattervezővel Steffen Schraut-tal együttműködve készült el. 

Alfaparf Lisse keratin hajsimitó kezelés!

Alfaparf Lisse keratin hajsimitó kezelés!

A lisse Design keratin terápia alapvetôen egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetôen egy igazi „vitalitás bomba”, ami élettel és fénnyel tölti meg a hajat. Amint bejuttatjuk a speciális kezeléssel a hajba a keratint, azonnali látványos eredményt kapunk. A leglátványosabb eredményt természetesen a szerkezetileg sérült hajaknál kapjuk: a dauerolt, szôkített, rendszeresen festett hajak ápolására kimondottan ajánlott. Az erôtlen és vékony szálú haj is azonnal megerôsödik, új életre kel az extra adag keratinnak köszönhetôen.

Vegyszermentes téli hajápolás

Vegyszermentes téli hajápolás

Megérkezett a tél, és vele a hajproblémák is. A kinti hideg és a benti meleg, a száraz levegő szárítják a fejbőrt és a hajat, a sapkától könnyebben zsírosodhat, mindez pedig kedvez a korpa kialakulásának. A szintetikus hajápoló kozmetikumok gyakran csak rontanak a helyzeten, mert erősen szárító hatásuk lehet1. Ápold a hajad vegyszermentesen és élj egészségesebben, Varga-Darabos Andrea Szappantündér, a Manna Natúr Kozmetikum alapítója megmutatja hogyan.

Marseille szappan, a francia nők titka

Marseille szappan, a francia nők titka

Valószínűleg már Neked is feltűnt, hogy időnként megjelenik egy csodatermék, amely „all in one” megoldást nyújt számos helyzetben. Ám ezek között akad olyan is, amely bár nálunk eddig ismeretlen volt, a világ más táján évszázados hagyománnyal rendelkezik. Ilyen a Marseille szappan is, amelyet most a 7scents (link: https://www.7scents.hu/) segítségével mutatunk be Nektek!

SZÍNEZD ÚJRA AZ ŐSZT!

SZÍNEZD ÚJRA AZ ŐSZT!

Au revoir Párizs, Sawasdee Bangkok! Színes piacok, aranyló templomok, káprázatos virágok és lüktető energiák: a thai főváros inspirálta az ARTISTRY STUDIO legújabb, Bangkok Edition sminkkollekcióját. Tarts velünk egy izgalmas utazásra és ismerd meg az ARTISTRY STUDIO újdonságait, melyekkel beragyoghatod az éjszakát és Te lehetsz a hétköznapok tündöklő dívája!

Új esély a szép bőr elérésére

 Új esély a szép bőr elérésére

Amit érdemes tudni a faggyúmirigy működését csökkentő legújabb hatóanyagokról…

Új bőr 5 nap alatt - GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztás

Új bőr 5 nap alatt - GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztás

A természetes, eredeti GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztás több mint 60 éve világsiker.

3 bőrgyógyászatilag kifejlesztett sikeres problémamegoldó kezelés.

Classic • Energy • Fresh-up

Oldalak