Jelenlegi hely

Cikkek

Szabó Zsófi: Erősnek és legyőzhetetlennek érzem magam!

Szabó Zsófi: Erősnek és legyőzhetetlennek érzem magam!Szabó Zsófi: Erősnek és legyőzhetetlennek érzem magam!

A futásról szóló kapcsolatáról vallott a Runner’s World legújabb számában Szabó Zsófi. Az RTL Klub Reggeli műsorvezetője büszke a sportteljesítményére, erőssége pedig az edzője szerint abban rejlik, hogy képes koncentrálni, fejben is bírja a futást.

Lelepleztük Nyári Dia gyönyörű alakjának titkát

Lelepleztük Nyári Dia gyönyörű alakjának titkát

Színésznő, édesanya, több száz kilométeren koptatta már a futócipőjét. Nyári Diával „A mozgás, ami összeköt” elnevezésű kampánya kapcsán beszélgettünk, aki Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártójának nagyköveteként arra szeretne minél több embert – elsősorban hölgyeket – inspirálni, hogy kezdjenek el mozogni. Nemcsak azért, hogy csinosnak érezzék magukat, hanem azért is, mert a sport segít mentálisan kikapcsolni és hihetetlen önbizalmat ad. Dia már évek óta a futás szerelmese, ami fogyás céllal indult, ma viszont már sokkal többről van szó, életmódváltás lett belőle. Az aktív sport mellett az étkezésre és a táplálék-kiegészítésre is nagy hangsúlyt fektet.

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért 

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért 

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el.

Ezek a sportok a legjobbak a 10 év alatti gyermekek számára

Ezek a sportok a legjobbak a 10 év alatti gyermekek számára

Már óvodáskorban fontos elkezdeni gyermekünk mozgáskultúrájának fejlesztését – árulta el a szakember. Ekkor még inkább a szülő választ sportágat, míg később, akár már alsó tagozattól a kicsik maguk is beleszólhatnak a döntésbe. De melyek lehetnek számukra a legmegfelelőbb mozgásformák? Ez a kérdés az iskola- és az ovikezdés hetében különösen aktuális.

MARADJ EDZÉSBEN OTTHON IS!  

MARADJ EDZÉSBEN OTTHON IS!  

 „Egy kicsi mozgás mindenkinek kell!” – különösen most! Maradj aktív otthon is: hidd el, nemcsak egészségesebb, fittebb leszel tőle, de a hangulatodat is feldobja. Az Amway hasznos tippjeivel építsd be a mozgást az otthon töltött mindennapokba!

Fitnesz kiegészítők otthonra

Fitnesz kiegészítők otthonra

Ne keseredjünk el, ha nem tudunk vagy nem szeretünk edzőterembe járni, hiszen számos lehetőségünk van az otthonunkban is a megfelelő tornagyakorlatokat elvégezni, néhány igen praktikus kiegészítő segítségével. Számos olyan eszközök létezik tehát, amelyek nagyban támogatnak minket, hogy jó kondiban tartsuk magunkat, és nagy előnyük, hogy kis helyen is elférnek, nem kerülnek sok pénzbe, sőt, nagy részüket szinte bárhová magunkkal tudjuk vinni.

Így ápold a hajad, ha fitneszterembe jársz

Így ápold a hajad, ha fitneszterembe jársz

Az újévi fogadalmat követően minden év elején sokan kezdenek fitneszterembe járni. Nekik szeretnénk segítséget adni néhány hasznos hajápolási és frizura tippel. 

GymDoctor – A fitnessgépek szakorvosa

GymDoctor – A fitnessgépek szakorvosa

Egyre több vállalkozó szellemű fiatal tűnik fel Magyarországon, ám keveseknek sikerül olyan komoly elkötelezettséggel és alázattal belefognia öteletinek megvalósításába, mint Sramó Zsoltnak, aki  vállalkozásának indulása óta több európai országban is nagy elismerésre tett szert szakértelmének köszönhetően.

Oldalak