Jelenlegi hely

Cikkek

Neked milyen a menzesz-élményed?

Neked milyen a menzesz-élményed?

Amikor a menstruáció szóba kerül, úgy általában, legtöbben azonnal elzárkóznak. A téma érzékeny, mert sokaknak fáj, szúr, befülled, feszül, stb stb... Sokan legszívesebben egész nap csak otthon üldögélnének a takaró alatt egy melegvizes palack és néhány tábla csoki társaságában. Menstruáció alatt sokan kerülik a vizet, (nyáron is) kevésbé mozognak, semmiségeken hisztiznek, felpuffadnak, és számolgatják a pattanásaikat a tükörben... Ismerős? Nekünk igen!
Tudjuk jól, hogy noha a kellemetlen tüneteket teljesen megszüntetni ugyan nem lehet, enyhíteni azonban jó és mégjobb termékekkel már sokat lehet rajtuk.

Kiss Henriett Élet-Mentor

Kiss Henriett Élet-Mentor

Kiss Henriett Élet-Mentorként személyiség fejlesztéssel, valamint önismereti képzéssel foglalkozik. Konzultációkat, kezeléseket, felnőttképzéseket és egyéni tréningeket tart. Június 6-án személyesen is találkozhatunk vele a Gresham Palotában, ahol A változás kulcsa címen tart két órás interaktív előadást.

5 foglalkozás régen és most

5 foglalkozás régen és most

Ahogyan a világ változik, úgy születnek új foglalkozások és tűnnek el a régiek. Például ki emlékszik már arra, hogy egykor léteztek emberi ébresztőórák, lámpaoltók vagy telefonos kapcsolótábla kezelők? Azonban vannak olyan foglalkozások is, amelyek alapjaiban nem változtak meg, csak átalakultak a technológia fejlődésének köszönhetően az elmúlt évtizedekben. Ezekből szemezgetünk az alábbiakban.

Honnan tudjam, hogy veszélyben van-e a gyerekem a telefonja miatt?

Honnan tudjam, hogy veszélyben van-e a gyerekem a telefonja miatt?

A digitális világ dzsungelében az idejekorán magukra hagyott gyerekek online Mauglikká válnak. Az internet farkastörvényei szerint nevelkednek, ahol például annyit érsz ahány likeod van és látszólag bármit megtehetsz a másikkal következmények nélkül. Szülőként jellemzően nem sokáig tudunk lépéselőnyben maradni a technológiai ismeretek területén, ezért különösen fontos, hogy lépést tartsunk, és segítsünk a fiataloknak mihamarabb tudatos, felelős felhasználóvá válni.

Igazi vagy mű:

Igazi vagy mű:

Tegyük pontot ennek az örök kérdésnek a végére! Mik a pro és kontra érvek a valódi, valamint a műfenyők mellett, hogyan döntheted el, hogy melyik a környezettudatosabb választás?

KARÁCSONY TOP FORMÁBAN

KARÁCSONY TOP FORMÁBAN

Decemberben nagyon sok a tennivaló: ajándékok beszerzése, a karácsonyi menü összeállítása és persze szeretnénk az otthonunkat is hangulatos, ünnepi díszbe/köntösbe öltöztetni. A forgatagban sokszor elfelejtkezünk a legfontosabbról: saját magunkról. Íme néhány tipp az Amway-től, hogy csodás formában várjuk a karácsonyt.

8+1 tipp, hogy milyen ajándékot adj egy környezettudatos embernek

8+1 tipp, hogy milyen ajándékot adj egy környezettudatos embernek

Az ajándékozottad számára fontos a környezetvédelem, és szeretnél neki örömet okozni? Ez a karácsonyi dömpingben sem lehetetlen feladat, összegyűjtöttem hozzá egy csokorra való ötletet, válogass kedvedre!

Ezekben az országokban a legjobb nyugdíjasnak lenni a régióban

Ezekben az országokban a legjobb nyugdíjasnak lenni a régióban

Az ENSZ számításai szerint míg 2010-ben a világ népességének közel 8 százaléka töltötte be a 65. életévét, 2050-re több, mint kétszeresére, 2100-ra akár háromszorosára nő az arányuk. A boldog időskor az anyagi biztonságon, a minőségi megtakarítási programok meglétén, az egészségügyi szolgáltatások rendelkezésre állásán és a kulturált, biztonságos lakókörnyezeten múlik. Az igazán gondtalan évekhez továbbá hozzájárul, ha megnyugtató természet és a lelkünket építő, inspiráló táj vesz körül. Utána néztünk, hogy Közép-Kelet-Európában mely országokban várnak a legszebb évek a nyugdíjasokra.

Oldalak